Peklo na dovolené v Turecku. Martin přišel na pokoj a málem zkolaboval

Martin Willmout z Anglie se těšil na to, že si na dovolené pořádně odpočine. Vydal se proto do turisty milovaného Turecka, kde se rozhodl strávit několik dní ve vesnici Marmaris. Podle deníku Mirror za dovolenou zaplatil 920 liber, tedy více než 27 tisíc korun.

Připravený na královský relax dorazil Martin na místo. V tu chvíli se mu ale vidina odpočinkové dovolené rozplynula. Už po příchodu si totiž všiml, že hotel vypadá zanedbaně a směrem do pokoje vede podlaha s popraskanými dlaždicemi.

To nejhorší ho ale teprve čekalo. Po příchodu do pokoje ho do nosu uhodil silný zápach moči. "Na povlečení bylo něco, co vypadalo jako krev a matrace pod ním byla špinavá. Byly tam skvrny, které vypadaly jako moč," popsal.

[chooze:article;value:540117]

Zklamaný a znechucený odešel a přesunul se do jiného ubytování. Cestovní kancelář, přes kterou si podle deníku Daily Records zájezd objednal, se situací ale nic neudělala. Martin se proto rozhodl obrátit přímo na generálního ředitele.

Jenže ani tam nenašel pochopení. "Byl to hotel jako z pekla. Nechali mě v Turecku a odmítli s tím cokoliv udělat – žádné částečné vrácení peněz, nic. Stížnost neuznali," uzavřel naštvaný Martin. Po děsivém zážitku se do Turecka už zřejmě nikdy nepodívá.

Dovolenou si lze zkazit různě. Desatero radí, jak tomu předejít:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.