Harry má po králově děsivé diagnóze velké plány. Hned se dal do práce

Princ Harry chce zřejmě udělat další krok ve své televizní kariéře. Harry si k tomu najal skvělého manažera, píše deník The Sun. Vévoda ze Sussexu se konkrétně domluvil s televizním šéfem Scottem Moorem. Měl by se stát novým generálním ředitelem vůbec prvních zimních her Invictus Games, které se budou konat v roce 2025 ve Vancouveru.

Harryho a Meghan v poslední době blízcí spolupracovníci spíše opouštěli. Po necelých dvou letech odešel například manažer jejich televizní a filmové společnosti Archewell Productions Bennett Levine. Následovala vlna odchodů dalších zaměstnanců společnosti. Zároveň se začaly šířit zvěsti, že se vévoda a vévodkyně chystají zrušit svou smlouvu s Netflixem.

Velké ambice

Nyní odborníci tvrdí, že angažování Moora signalizuje Harryho ambice prosadit novou dohodu o vysílání. Moore je známý tím, že dělá velké sportovní televizní obchody a dohlížel na zpravodajství o mistrovství světa ve fotbale a olympijských i paralympijských hrách, uvedl web GBNews.

"Harryho poslední krok s najmutím Scotta Moora ukazuje, že je o krok blíže ke spuštění her s velkou televizní dohodou," popsal expert na kulturu Nick Ede. Charitativní sportovní hry Invictus Games se tak podle expertů mohou stát významnou televizní událostí.

[chooze:article;value:540888]

​Tato mezinárodní sportovní soutěž pro zraněné a nemocné vojáky a veterány je pro Harryho srdcovou záležitostí a jednou z mála věcí, které se po odchodu z královské rodiny nevzdal. 

Harry tento týden navštívil svého otce. Jejich návštěva byla ovšem velmi krátká. Co je v královské rodině nyní nového:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.