Princ Harry už je doma. Vysmátá Meghan se poprvé ukázala na veřejnosti

Informace o rakovině krále Karla III. šokovala nejen svět, ale i jeho blízké. Princ Harry okamžitě sedl na letadlo a už v úterý byl ve své rodné vlasti. O velkém sblížení s rodinou se ovšem nedá rozhodně mluvit. S králem se totiž viděl jen krátce, přespal na hotelu a hned letěl domů za manželkou a dětmi. Ve Velké Británii byl celkem pouhých 26 hodin, uvedl deník The Sun.

Na mezinárodní letiště v Los Angeles Harry dorazil kolem 18. hodiny tamního času a hned mířil za Meghan, Archiem a Lilibet. Právě Meghan byla chvíli předtím spatřena, jak se autem projíždí nedaleko svého domu v Montecitu.

Vévodkyně ze Sussexu se usmívala a za volantem svého range roveru vypadala v baseballové čepici a tmavých slunečních brýlích uvolněně a při jízdě upíjela kávu. Bylo to vůbec poprvé, co byla veřejně vyfotografována od doby, kdy princ Harry odletěl do Londýna navštívit svého nemocného otce. K nemoci krále se bývalá herečka dosud veřejně nevyjádřila.

​S Harrym ani neodletěla do Británie. "Meghan se rozhodla, že nejlepší bude, když zůstane doma s dětmi. Cítila asi, že tohle je něco, co musí Harry udělat sám," vysvětlil expert na královskou rodinu Grant Harrold, který dříve pracoval sedm let pro krále jako komorník ještě v době, než nastoupil na trůn. "Je to jeho otec. Je si vědoma jejich blízkého vztahu a pravděpodobně ho i podporovala v tom, aby za ním přijel," dodal.

[chooze:article;value:540722]

​Zároveň ale nevyloučil možnost, že Meghan by mohla v blízké době do Británie dorazit, a to i s dětmi. "Jsem si jistý, že nastane okamžik, kdy přijedou i s vnoučaty. Mohla by to být příležitost, aby se ukázali jako rodina," uzavřel Harrold. Manželé se Sussexu zatím totiž do Británie cestovali vždy bez dětí, čtyřletého Archieho a dvouleté Lilibet. 

Podívejte se, jak vypadala Harryho návštěva v Británii a co si o ní myslí Londýňané:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.