Horoskop na pátek 9. února: Novoluní ve Vodnáři vybízí k pořádné párty

Beran

Ve sféře lásky se především vy, kteří jste nezadaní, těšte na ohňostroj milostných bonusů. Od rána je díky Venuši i novoluní ve Vodnáři skutečně excelentní. Na cestě je vaše osudová a celoživotní láska. Tak se pozorně dívejte kolem sebe.

Býk

Nejste dnes v nejlepší kondici? Raději se držte stranou od složitějších úkolů a věnujte se těm méně důležitým. Přestože se možná budete v zaměstnání cítit tak trochu přebyteční, nezoufejte si. Potřebujete si oddechnout a načerpat síly na další týden.

Blíženci

Finančním záležitostem přeje novoluní ve znamení Vodnáře, tak toho patřičně využijte. Do cesty vám tato černá Luna přivádí užitečného člověka, takže je dobré mít oči na stopkách. V lásce je vám v tomto čase příznivě žehnáno, užívejte si.

Rak

Trápí vás poslední dobou finanční potíže? Není nic jednoduššího než si sednout a projít s partnerem společný rozpočet. Jistě se najde mnoho mezer a věcí, na kterých se dá ušetřit. Počítejte s tím, že se oba budete muset uskromnit. Najděte kompromis.

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev

Jistá situace vás dnes popostrčí ke konečnému rozhodnutí. I když máte pocit, že vám osud jasně dává najevo, jakým směrem se vydat, měli byste si udržet vlastní rozum. Nerozhodujte se impulzivně a raději si dejte na čas. Mohli byste hořce litovat.

Panna

Máte dnes povinností nad hlavu a víkend se zdá být na míle daleko? Poproste milovanou polovičku o pomoc a naplánujte si společně páteční večer. Jak se říká, ve dvou se to lépe táhne. Nezapomeňte partnerovi poděkovat a ocenit jeho podporu a pomoc.

Váhy

Jste teď schopní perfektně rozeznat, které projekty je dobré dokončit, a to zejména dopoledne. Novoluní ve Vodnáři vám od rána poskytuje schopnosti používat výdobytky techniky pro svůj prospěch a souhlasnou pečeť přidává odpoledne i moudrý Saturn.

Štír

Už vás štve, že na vás kolegové házejí své povinnosti? Buďte asertivní a naučte se říct ne! Nedopusťte, abyste páteční večer trávili v zaměstnání jen proto, že vám je hloupé je odmítnout. Je dobře, že chcete pomáhat, nenechte se ale zneužívat.

NOVINKA – VELKÝ TAROT 2024!
Zjistěte, co Vás čeká v roce 2024! Poznejte svou budoucnost dříve, než se stane skutečností! Nečekejte a vytáhněte si svých pět karet hned teď!

Střelec

Potřebujete nutně zrekonstruovat svůj domov či pořídit nové auto? Pokud nemáte uspořeno, nebojte se využít nákupu na splátky či půjčky. Dejte si ale veliký pozor na to, k čemu se uvazujete. V případě, že všechno dobře promyslíte, nemusíte mít obavy.

Kozoroh

Cesta k úspěchům je dlouhá a plná překážek. Pokud se však rozhodnete, že chcete dosáhnout svých snů, věřte, že žádná z nich vás nedokáže zastavit. Dnes vás čeká další zkouška. Buďte klidní a překonejte překážku, jež stojí mezi vámi a vašimi cíli.

Vodnář

Kdo se bojí, nesmí do lesa! Zahoďte za hlavu všechny obavy – dokud to nezkusíte, nezjistíte, zda je to možné! Nebojte se riskovat a buďte vždy o krok napřed před konkurencí. Sami zjistíte, že překážky, kterých jste se báli, často ani nepřijdou.

Ryby

V únorovém období vystupuje na světlo vaše družnost, líbí se vám společnost, takže se snažíte zvát návštěvy, ať už z řad přátel, nebo příbuzných. Novoluní ve Vodnáři sype z rukávu pozvánky na různé večírky a zábavné párty. Dnešek v tom nebude výjimkou.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.