Charlotte dostala ve škole roztomilou přezdívku. Miluje ji i její matka

Princ William se spolu se svou rodinou v roce 2022 přestěhoval z Kensingtonského paláce do sídla ve Windsoru. Následně pak všechny jeho děti začaly navštěvovat prestižní školu v Berkshiru. A malá Charlotte mezi své vrstevníky rychle zapadla.

Dokonce už si od nich vysloužila roztomilou přezdívku, píše portál Mirror. "Děti princezně s největší pravděpodobností říkají 'Lottie Walesová'," tvrdí odborníci na královskou rodinu.

[chooze:article;value:535156]

A důvod je zcela prostý. V roce 2019 totiž Kate během návštěvy v Severním Irsku řekla jedné z přítomných maminek, že své dcerce říká Lottie. Navíc od doby, kdy se William stal po nástupu Karla III. na trůn princem z Walesu, začali jeho potomci používat jako příjmení přízvisko "Wales", uvedl portál Buckinghamshire Live.

I samotný William má přitom pro svou holčičku přezdívku, jak jí v soukromí říká. Oslovuje ji "Mignonette". Jedná se o francouzský výraz, který znamená roztomilá nebo sladká.

Všechny děti královského páru přitom používají ve škole jiná jména. Dlouhé tituly, jména a oslovení Vaše Veličenstvo nahrazují obyčejné přídomky jejich titulů. Princezna je tedy známá jako Charlotte Cambridge. William s Kate totiž chtěli, aby se s jejich dětmi zacházelo stejně jako s kterýmkoliv jiným žákem. Mezi dětmi se ale očividně toto oslovení neujalo.

Charlotte s Georgem to pořádně rozjeli na korunovačním koncertu. Podívejte se (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.