Rey Koranteng prožil chvíle hrůzy. Bylo to jako apokalypsa, popsal

Rey Koranteng rád cestuje. "Mám rád Řecko, mám rád asi Středomoří, ale pokud bych si měl vybrat místo, kde si opravdu odpočinu, tak to je tam u nás na chalupě, kousek od Sedlčan. To je takové, nechci říct ráj na zemi, ale místo, kde dokážu vypnout a úplně se uvolnit," zmínil.

Láká ho ale i Asie či Afrika. "Ghana je rodiště mého otce. Já jsem tam byl jako mimino a vlastně si z toho nic nepamatuju. Ale čím jsem starší, tak si říkám, že bych se tam asi měl zajet podívat. Příbuzní mi posílají fotky a je to opravdu zajímavé. Ani ne tak města, to jsou taková betonová království, podobně jako v Evropě, ale ta příroda je úplně jiná," řekl moderátor.

[chooze:article;value:536806]

​S rodinou mají raději aktivní typ dovolené. "Tak já nemusím trávit čas na pláži, protože co bych tam měl opalovat? Moje žena to miluje a děti tak z části. Vždycky mají moře rády dva dny a potom už musíme být v pohybu. Takže my trávíme dovolenou hodně aktivně. Já mám rád antickou historii, takže chodíme třeba po památkách," řekl Koranteng.

Moderátor se i podělil o děsivý zážitek, který si odnesl z dovolené. "To bylo při plavbě na takovém velkém katamaránu. Bylo tam asi 300 až 500 lidí z Benátek. Pluli jsme, už ani nevím kam, a dostali jsme se do bouřky. To bylo poprvé v životě, kdy já jsem zažil na moři bouři, ale jako skutečnou. To nebyla legrace," začal s vyprávěním. 

[chooze:article;value:539532]

​"Posádka zmizela a teď tam byla směsice národů. My Češi jako suchozemci, pak tam byli Němci, Britové i Rusové. Začal tam padat nábytek, rozbíjet se sklenice a vlny šly přes palubu. Tak jsem celou dobu sledoval, kde jsou záchranné čluny a nafukovací vesty. A do toho ty čtyři holky z Ruska, které tam před námi seděly, začaly zpívat nějaké ruské chorály," pokračoval Koranteng.

"Němci zvraceli a Britové se křižovali. Bylo to jako plavba do apokalypsy. Tak to bylo zvláštní, ale naštěstí to dobře dopadlo. Tak přišla posádka, a přestože to byla australská loď, posádka byli Italové. A na to, jak zmizeli a nikomu nedali vůbec žádnou instrukci, co máme dělat, kdybychom se potápěli, tak pak zase v přístavu byli mistři světa. To byli playboyové," uzavřel příběh se šťastným koncem. 

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.