Jako by Macurovi z oka vypadl: Mám o 15 kilo navíc a ústní výplně, říká o roli Krajčo

[chooze:gallery;value:34653]

​​Příběh zpěvačky Ivety Bartošové se dostává do velkého finále. Její největší kauzy, které obletěly celé Česko se promítnou ve třetí řadě Ivety. Poprvé se tam také objeví Richard Krajčo, který hraje Macuru. "Já jsem si to všechno pročetl, prošel jsem si všechny jeho aférky a uchopil jsem to po svém," řekl Krajčo.

Richarda moc často v seriálech nevidíme, na tuto kontroverzní postavu ale přece jen kývnul, hlavně díky scenáristovi a režisérovi Michalu Samirovi. "On byl pro mě ten důvod, proč do toho jít. Když si myslel, že bych se mu do toho hodil, tak jsem se jako herec do toho ponořil, jak si přál," popsal.

[chooze:article;value:538664]

​"Já moc netočím, sice jsem to herectví vystudoval, ale je to pro mě spíš radost a koníček. Svůj čas většinou věnuju kapele anebo divadelním prknům. Bylo teď takové zvláštní, že jsme přišli na ten plac a jeli jsme na první dobrou, člověk na to není zvyklý. Ale byla to pro mě vzrušující a zajímavá zkušenost," podotkl Krajčo.

Frontman kapely Kryštof si na písně Ivety Bartošové nijak zvlášť nepotrpěl. Jako s člověkem s ní ale soucítil. "Jako malý kluk jsem samozřejmě Ivetu poslouchal. Myslím, že neminula nikoho, proto je pro nás ten její příběh tak zajímavý. Ale ve výsledku, když jsem ji sledoval jako muzikant, tak vlastně to byl člověk, kterého mi bylo svým způsobem líto," zmínil.

[chooze:article;value:521548]

​Zpěvák v rozhovoru pro Život ve hvězdách přiznal, že někdy se s ním veřejnost nemaže. Největší vlny nenávisti schytal za outfit na Českém slavíkovi a druhý právě kvůli Ivetě. "Musím říct, že jsem nikdy nedostal tak bouřlivé reakce a nenávistné zprávy za to, že něco dělám," řekl Krajčo.

Velká dávka zpráv ho vyvedla z rovnováhy. "Zaskočilo mě to, protože když jsem vraždil malé děti jako Richard III. a cpal je do sudu, tak to nikomu nevadilo, a ještě mi tleskali ve stoje. Ale jak je ta kauza živá a všech se dotýká, tak by asi byli lidé nejradši, kdyby se to tam vůbec neobjevilo," míní.

[chooze:article;value:528563]

​Ztvárnění pojal po svém. "Na tomhle příběhu neexistuje černá a bílá. Já si myslím, že každý nese nějaký podíl viny. Podle mě měl Zdeněk Macura Ivetu rád a já jsem to tam chtěl nějak dostat. To, kam je život všechny zavál v tom příběhu, to je druhá věc," doplnil.

Série vyprávějící život jedné z nejúspěšnějších českých zpěvaček se pyšní skvělými kostýmy a make-upem. Richard nebude výjimkou. V převlečení za Zdeňka Macuru je k nepoznání. "Myslím, že to vypadá docela věrohodně. Mám o 15-20 kilo navíc, mám ústní výplně, vlasy jsme přizpůsobili a mám hnědé čočky. Je to zvláštní, přijde mi to jako pár drobností, ale toho člověka to skutečně promění," uzavřel Krajčo.

Sérii Iveta budete moci už brzy sledovat na Voyo.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.