Horoskop na únor: Hvězdy předpovídají v Česku obří změny i bláznivé počasí

Svět v únoru 2024 čeká podle astrologa Richarda Stříbrného klidné období z astrologického hlediska. "Únor přeje aktivnímu odpočinku i nákupům technických novinek. Jenže naše republika tentokrát nebude v pomyslném závětří," nastínil.

"Zejména ve druhé a ve třetí únorové dekádě bude Česko v palbě dramatických konstelací. Kvůli nim na našem území můžeme očekávat zhoršení bezpečnostní situace. Naše veřejnost může být zneklidněná násilnými trestnými činy či odhalenými případy korupce vlivných úředníků a politiků," popsal Stříbrný.

[chooze:article;value:533991]

Podle něj v tomto období je možné, že se vystřídají politici na významných místech. "Na našem území mohou přijít požáry, výbuchy a řádění vzdušného živlu. Může dojít k rozkolísání kurzu naší měny a obchodů na burze. Do potíží se mohou dostat elektrárny a rozvodné sítě," upozornil.

"Možná jsou i zranění, úrazy a úmrtí významných byznysmenů, politiků a sportovců. Je zvýšená pravděpodobnost, že nás potrápí vodní živel v různých skupenstvích a můžeme se dočkat i orkánů," doplnil astrolog.

Podívejte se, co vás čeká ve čtvrtek 1. února podle znamení:

Nejvýznamnější konstelace

1.-2. února: Merkur vytvoří harmonickou vazbu s Neptunem, což přinese příjemné klima pro studium duchovních nauk nebo návštěvu kulturních zařízení.

6.-7. února: Venuše v Kozorohu a Jupiter v Býku přejí uvolněné a přátelské komunikaci s bližními i navazování nových kontaktů či uzavírání obchodů.

7.-10. února: Čekají nás dvě disharmonické konstelace (Slunce kvadrát Uran, Merkur kvadrát Jupiter), za kterých nelze vyloučit výpadky rozvodných či počítačových sítí, technika se může vymykat kontrole a nejde vyloučit dopravní a průmyslová neštěstí. 

10.-16. února: Dění v Česku budou ovlivňovat velmi náročné konstelace. Kvůli nim můžeme očekávat nevlídné klima v přírodě i ve společnosti. Lidé mohou dávat najevo svou nespokojenost demonstracemi.

17.- 21. února: Toto jsou pro Česko z astrologického hlediska velmi kritické dny, kdy můžeme očekávat vichr změn a hodně větrno může být i v přírodě. Naši veřejnost zřejmě zneklidní řádění živlů přírodních i kriminálních. Možné jsou i výpadky počítačových a rozvodných sítí, vyloučit nelze ani havárie v hromadné dopravě.

22.-29. února: Tyto dny se propojí vliv Slunce, Merkura a Saturna ve znamení Ryb, kde již řadu let také setrvává vládce tohoto vodního znamení Neptun. Důsledkem tohoto spojení zřejmě budou extrémy vodních srážek. V těchto dnech a prakticky po celý únor může naše republika očekávat náročné děje spojené i s cenami vody, ropy, zemního plynu i elektrické energie. Přijít mohou i velké tlaky na odstoupení úředníků či ministrů, provalit se mohou případy korupce.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.