Výměna: Chlast, nevěra i drby sousedů. Účastníci řekli, co se dělo mimo kamery

[chooze:gallery;value:34649]

​Dominice se po Výměně nelíbilo, jak v pořadu vypadá. "Udělali ze mě línou ženskou, co nic nedělá a jen se válí. Moje dcery nejsou žádné chuděry. Lidi, co mě znají, ví jaká jsem. Lucka u mě doma každý večer pila alkohol a nalévala i mé teprve 17leté dceři. To mě hodně naštvalo," příčilo se Dominice.

Lucie to vidí jinak. "Vláďa byl údajně vyléčený alkoholik, ta jejich maminka asi neměla ráda alkohol kvůli bývalému partnerovi. Vláďa si koupil na grilovačku celou basu piv. Děti měly... ta Irča měla svoji lednici v pokoji a měly tam i tvrdý alkohol, tak si myslím, že to schovávaly před maminkou, že pijou," míní.

[chooze:article;value:539537]

​Po návratu domů ale prý Dominiku čekalo nemilé překvapení. "Nacházela jsem lahve od alkoholu, které nestihla vypít. Ani nechodila s mojí dcerou ven, já chodila každý den a věnovala jsem se jim. Ať si Lucka říká co chce, udělala jsem si o nich obrázek sama" stojí si za svým Dominika. 

Podle ní by si ji náhradní manžel ještě několik dní doma nechal. "Sám Pavel mi osobně řekl, že by si rád prodloužil Výměnu a že je spokojený. Oni nejsou tak super rodina, jak se jeví navenek. I sousedi o Lucce říkali, že ji nemají rádi. Co vím, tak oba jsou si vzájemně nevěrní, proto šli do Výměny," odhalila.

[chooze:article;value:538760]

​Oproti tomu Lucka se na Výměnu po příjezdu domů snažila zapomenout. Soužití s náhradním manželem pro ni tak pohodové nebylo. "Vláďa všechno znal, všude byl, polovinu věcí jsme věděli, že lže. Bylo vidět od začátku, že ho ty děti nemají rády. Každý tam měl svoji pravdu," zmínila Lucka.

Ve Výměně přišla řeč i na to, že Lucka s Pavlem měli tajnou svatbu. "Kvůli covidu se to několikrát zrušilo. Měli jsme smůlu, ta svatba se konala asi až na šestý termín. Proto jsem to vymyslela tak, že se vezmeme na tajňáka a nikomu nic neřekneme, aby to konečně vyšlo. Chtěli jsme to celé rodině oznámit v září, ale to se zrušilo, protože se zjistilo, že moje nevlastní máma má rakovinu," uzavřela.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.