Náhlá hospitalizace princezny Kate. O nemoci nevěděl vůbec nikdo

[chooze:gallery;value:34408]

​Kate byla kvůli plánované operaci břicha hospitalizovaná minulý týden na londýnské klinice. Její potíže však byly až do té doby zřejmě tajemstvím. Podle portálu People totiž nic netušili ani blízcí přátelé nebo lidé, kteří pro královský pár pracují.

"Nic nenasvědčovalo tomu, že by bylo něco v nepořádku," doplnil magazín. Dle mnohých je tedy pochopitelné, proč Kate s Williamem a dětmi trávili vánoční prázdniny ve svém venkovském sídle Anmer Hall a užívali si rodiny a návštěv přátel.

[chooze:article;value:538334]

Princezna naposledy vystoupila na veřejnosti během Štědrého dne, když šla spolu se svými nejbližšími do kostela v Sandringhamu, píše portál Mirror. Ještě tehdy rozdávala klasicky úsměvy na všechny strany.

Zákrok proběhl úspěšně a manželka prince Williama se pomalu zotavuje. Očekává se, že ji lékaři propustí z nemocnice na konci ledna. Podle Kensingtonského paláce by se pak ke svým povinnostem neměla Kate vrátit dříve než o Velikonocích.

Kvůli hospitalizaci se ve Velké Británii už začaly objevovat i spekulace, že se Kate potýká s rakovinou. To ale palác popřel a veřejnost informoval, že šlo pouze o plánovaný zákrok v oblasti břicha. Blíže však zdravotní stav odmítl komentovat.

Na operaci musí i král Karel III. Více se dozvíte v následujícím rozhovoru (1/2024):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.