Nikdo už s Dádou nepočítá? Patrasovou má úplně nahradit krásná blondýnka

[chooze:gallery;value:34567]

"Nová Dáda, to je Kája." Tak se reprezentuje mladá zpěvačka Karolína Blehová alias Kája, která má místo žížaly Julie svého kamaráda Bambuláčka. 

Její vystoupení pro děti se nápadně podobá těm Dádiným, čímž se zpěvačka netají. "Děti reagují na moje písničky naprosto fantasticky. Naše show je jich plná, také bláznivých kostýmů, barevných světel, tance a hlavně smíchu. Zábavné dialogy jsou doplněny nečekanými situacemi, kdy nám zavolá slon, přijde za námi dalmatin nebo nás postraší strašidlo," popsala Kája.

[chooze:article;value:536571]

Její koncerty se setkaly s velkým ohlasem po celém Česku, a tak se rozhodla vydat i na turné. "Děti s námi po celou dobu zpívají, skáčou, tancují, soutěží a domů odcházejí s úsměvem a plné pozitivních emocí," pochlubila se zpěvačka. 

Kája je podle své manažerky opravdovou nástupkyní Patrasové. Kromě podobných vystoupení mají i jejich loutky společného tatínka. Žížalou Julií totiž pohyboval Dalibor Kubečka, který se teď stará o Bambuláčka, jemuž kromě pohybů propůjčil i svůj hlas. 

[chooze:article;value:536174]

Jak na svou nástupkyni reaguje Dáda Patrasová, není zatím jasné. Redakce TN.cz se ji snažila kontaktovat, zpěvačka však neodpověděla na žádný z hovorů.

Trest pro Dádu Patrasovou. Dva roky nesmí řídit a musí zaplatit tučnou pokutu (8/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.