Šokující odhalení o smrti královny Alžběty. Tohle si Harry za rámeček nedá

Na začátku září roku 2022 se zdraví královny Alžběty II. začalo rapidně zhoršovat. Tehdy ještě princ Charles proto o situaci informoval své syny. Nejdříve zavolal Williamovi. Následně kontaktoval také mladšího Harryho.

Ten dokonce o hovoru píše ve svém memoáru, uvedl portál Daily Mail. Vévoda ze Sussexu byl dokonce v danou dobu ve Spojeném království, kde se účastnil charitativní akce. Vše následně zrušil, nasedl do letadla a vydal se na zámek Balmoral.

[chooze:article;value:534897]

Rozloučit se s babičkou ale nestihl. Navíc nemůže příbuzným odpustit způsob, jakým se o její smrti dozvěděl. "Když letadlo začalo klesat, viděl jsem, jak se můj mobilní telefon rozsvítil. Byla to zpráva od Meghan: 'Zavolej mi, jakmile si to přečteš.' Zkontroloval jsem BBC. Moje babička zemřela. Můj otec byl král. Nasadil jsem si černou kravatu a vystoupil z letadla," nastínil Harry ve svém díle Náhradník.

Nová kniha královského životopisce Roberta Hardmana Karel III.: Nový Král. Nový soud. Vnitřní příběh ale tvrdí, že se vše událo jinak, než popisuje Harry. Upozornil na to portál Mirror.

"Člen personálu paláce říká, že král se snažil dovolat svému mladšímu synovi. Opakovaně to zkoušel. Ale nespojil se s ním, protože Harry byl ve vzduchu," je uvedeno v publikaci. Ta podrobně popisuje poslední okamžiky života britské panovnice.

​Harry a Meghan se stali losery roku 2023. Více se dozvíte v následující reportáži (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.