Senioři díky pořadu Na vaší straně dostali zpátky své peníze. Pomoct může i vám

Jsme Na vaší straně. To řekli reportéři stejnojmenného pořadu manželům Koskovým a začaly se dít věci. Senioři zaplatili vysoké zálohy a snažili se z firmy Lidová energie dostat přeplatek ve výši 75 tisíc korun. Telefonovali, posílali e-maily nebo dopisy, ale bez úspěchu.

"Napsal jsem jim dopis poslední, že tam pošleme hospodářskou kriminálku, tak šmytec, ticho a nikdo se neozýval," svěřil se Milan Kosek.

V tu chvíli se do věci pustili naši kolegové. Podle obchodního rejstříku je sídlo Lidové energie v Kollárově ulici v Jihlavě. Vedoucí pořadu Vítězslav Boch tam chtěl zazvonit a zeptat se, proč lidem nevrací přeplatky za energie. Na dveřích ale bylo upozornění, že se jedná pouze o virtuální sídlo společnosti. 

[chooze:article;value:535923]

Dva dny poté přišlo vyjádření. "Toto pochybení bylo již napraveno, pan Kosek by měl mít celkový přeplatek již na svém účtu," psalo se v něm. Koskovi pak pořadu Na vaší straně poděkovali.

Pokud i vás trápí bezpráví anebo jste měli co do činění s podobnými praktikami, posílejte nám své podněty na e-mailovou adresu navasistrane@nova.cz.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.