Hvězda (51) Kobry 11 je po smrti. Při tragické nehodě zemřely i hercovy děti

[chooze:gallery;value:34352]

O život v pátek přišla hvězda legendárního akčního seriálu Kobra 11. Christian Oliver podle portálu NBC zahynul v pátek při rodinné dovolené v Karibiku. Spolu s ním měly zemřít i jeho dvě malé dcery, kterým bylo 10 a 12 let. 

K rodinnému neštěstí mělo dojít při společném vyhlídkovém letu v malém jednoproudovém letadle. Během letu se dostalo do problémů a přistálo v moři, jak uvádí pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin, což je název ostrovního státu, kde Oliverova rodina trávila dovolenou.

[chooze:article;value:535815]

​K místu dopadu letadla vypluli jak záchranáři, tak rybáři v okolí. Když se však na místo dostali, už bylo příliš pozdě. Z moře vytáhli pouze bezvládná těla Olivera, jeho dvou dcer a pilota. "Těla si převzala pobřežní stráž Svatého Vincence a Grenadin a později je lékařský personál prohlásil za mrtvé," uvedla na facebooku policie karibského státu.

Oliver se nesmazatelně zapsal do povědomí fanoušků svou rolí Jana Richtera, parťáka Semira Gerkhana, v seriálu Kobra 11, kde v jednotce dálniční policie strávil dvě série. Jeho tvář ale diváci mohou znát i z mnoha amerických filmů. Například ve snímku Speed Racer ztvárnil postavu Snaka Oilera. Zazářil i ve válečném filmu Valkýra po boku Toma Cruise. 

Zemřel král teleshoppingu Horst Fuchs. Pravda vyšla najevo až po čtyřech měsících (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.