Anička Slováčková statečně bojuje s rakovinou. Na letošní rok má velké plány

[chooze:gallery;value:32535]

​S rokem 2023 se Anička Slováčková rozloučila společným vystoupením s bratrem Felixem v Pardubicích. "Kéž by celý rok 2024 byl stejně povedený jako ten koncert," vyjádřila na instagramu své přání zpěvačka.

A podobně jako mnoho jiných lidí si i ona dala do nového roku předsevzetí. "Já tenhle rok jedu bomby. Jsem zvědavá, dokdy mi to nadšení vydrží," vtipkovala Anička.

[chooze:article;value:531020]

Na letošní rok má plány, které by ráda splnila. A rozhodně jich není málo. "1. Přečíst každý měsíc aspoň jednu knížku (pro někoho banalita, pro mě navrácení k aktivitě, kterou miluji, ale nedokázala jsem ji dlouhodobě splnit). 2. Dopsat konečně svou knížku. 3. Posilovat tělo a pravidelně se protahovat. 4. Jezdit každý týden aspoň na pár hodin do přírody. 5. Úspěšně a bez problémů realizovat @nanoc_protiproudu (sleduj profil už teď, ať máš booklý termín jako první. Více info soon)," nastínila Slováčková.

To však není zdaleka všechno, co by si Anička v roce 2024 přála zvládnout. "6. Být co nejlepší páníček pro Jindřišku. 7. Provařit se všemi těmi kuchařkami, co mám doma, a naučit se nové recepty. 8. Uspořádat a být součástí více srazů, grilovaček a akcí s kamarády. 9. Přestat se bát mluvit s lidmi, co neznám, v práci a na akcích. 10. Naspořit si finance na vysněnou dovču," doplnila.

Zda se jí to všechno podaří dodržet a splní veškeré body, bude přitom překvapení i pro ni samotnou. "Tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne," uzavřela.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina, nad kterou už jednou vyhrála (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.