Netradiční štědrovečerní večeře. Tváře TV Nova řekly, jak tráví Vánoce

"Vánoce jsou pro mě takovým bodem zlomu. Vždycky jsem naměkko a bilancuji uplynulý rok," svěřil se Koranteng. Pro něj jsou svátky především časem na zpomalení a uvědomění si, co v životě skutečně milujeme.

Pro Kristinu Kloubkovou mají oslavy Vánoc jiný význam od chvíle, kdy se stala matkou. Svátky jsou pro ni časem, kdy je důležité být s rodinou a blízkými, i když to znamená slavit je o několik dní dříve nebo později.

[chooze:article;value:533855]

​Oblíbené vánoční jídlo je pro oba hosty důležitou součástí svátečního stolu. Kristina přiznala, že nemá příliš v oblibě rybí polévku a nahrazuje ji hráškovou alternativou. Rey se podle svých slov naučil vyhýbat přejídání se cukrovím.

Oba se shodli na lásce k jezení vánočního kapra s bramborovým salátem, avšak s menšími úpravami. "U salátu uvařím klasicky brambory ve slupce a po rozkrájení je zalévám lákem z okurek. Celý salát pak získá jiný nádech. Zkouším i verze se zakysanou smetanou a občas to měním," prozradila Kloubková.

Rozhovor vedl marketingový ředitel TV Nova Jakub Strýček. Jeho pravidelný pořad Kuba s Novou, do kterého si zve známé i neznámé lidi spojené s televizí Nova, vychází jednou měsíčně na webu Nova.cz, ale lze ho najít i jako podcast.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.