Horoskop na zimu: Mnoho znamení čeká akční období. Přijdou i velké změny

Zimním slunovratem 22. prosince začíná astronomická zima. Astroložka Hana Černá pro TN.cz popsala, co jednotlivá znamení v tomto období čeká.

Beran

Zima pro vás bude aktivním obdobím. Uvědomíte si důležitost nových informací, budete na sobě pracovat a podle hvězd se máte rozvíjet a učit se. Prosinec bude bohatý na různé události, měli byste ale trávit i více času s rodinou. V lednu vás odpočinek nečeká, budete muset okamžitě začít jednat.

Hvězdy radí, abyste se soustředili na práci a hlavně na své ambice. Zima je pro vás čas na rozjetí nového projektu a upevnění své pozice. Máte šanci se zbavit nějakého zlozvyku. Mohou se ale zhoršit chronické nemoci, buďte tedy opatrní. A pozor na unáhlená rozhodnutí, dopřejte si na ně dostatek času.

Býk

Planeta Jupiter ve vašem znamení vám dává šanci rozvinout se. Důvěřujte si a jednejte, měli byste toho využít. Podle astrologie se kolem vás v tomto období začne měnit okolí a bude to trvat delší dobu. Zprvu se vám to nemusí líbit, ale ve výsledku to bude hrát ve váš prospěch.

Měli byste si hlídat, abyste byli v pohodě, od psychiky se totiž bude odvíjet vaše tělesné zdraví. Nenechte se zatáhnout do finančních problémů jiných lidí, hrozí ztráta financí. Jinak se vám má dařit. Je třeba opatrnosti na cestách, budete řešit auto nebo můžete mít problémy s jiným dopravním prostředkem.

Blíženci

Pokračuje období, kdy na sobě máte pracovat. Saturn se nachází v Rybách, takže se vám může změnit práce nebo budete mít na starost zodpovědnější úkoly. Můžete podepisovat nové smlouvy. Budete se cítit důležitější a finančně si polepšíte, tím pádem se vám zlepší životní úroveň.

Pokud máte podstoupit lékařský zákrok, měl by být úspěšný. Je vhodné období pro změnu životosprávy, začátek cvičení a práce na sobě. Buďte větší diplomaté a snáze tak dosáhnete svých cílů. I těch, které dříve nešly. Do všeho se však pustíte s velkým nadšením a tím nakazíte i ostatní. Ve vztazích vás čeká období lásky a porozumění. 

Rak

V prosinci se sice budete zabývat zdravím, ale to vám vůbec nezabrání, abyste si užili Vánoce se svými blízkými. Je potřeba navýšit pozitivní energii, vyhnout se depresi a věnovat zvýšenou péči trávicímu systému. V citovém životě budete zaměřeni na rodinu, ale je možné i nečekané milostné dobrodružství. Zůstaňte však u svých jistot.

Budete řešit vztahy a ekonomickou stránku. Období je vhodné pro cestování, a to nejen do slunečných destinací. Budete řešit smlouvy, tak v tomto období buďte obzvlášť opatrní. Poslouchejte intuici. Napoví vám i úplněk 27. 12. 2023 ve vašem znamení. Nezadaní mohou potkat lásku, dívejte se dobře kolem sebe.

[chooze:article;value:531061]

Lev

Budete velmi aktivní. I když milujete léto, v prosinci se také většinou cítíte dobře. Máte rádi společnost a tu vám hvězdy dopřejí. Budete mít mnoho práce a úkolů nejen v prosinci, ale i v lednu. Budete chtít být jak s rodinou, tak ve společnosti, ale i co nejvíce zvládnout v profesi a využít hojně nečekané možnosti.

Stres se může projevit v partnerském vztahu a v rodině. Hrozí hádky i rozepře. Čeká vás náročné období, protože nebudete vědět co dřív. V profesi půjde o určité změny, pracujte na svých snech. Ve financích vše zvládnete, hlavně si neberte půjčky. Pozor na zdraví, budete se zanedbávat, protože budete chtít všechno stihnout. Užívejte vitamín D na posílení imunity.

Panna

Černá Luna vstoupila do znamení Panny a bude tam působit až do 30. června. Řešit tím pádem budete karmická témata. Mohou vyplout na povrch vaše skryté schopnosti a objevit se můžou i nedořešené situace. V lednu budete řešit vztahy jak osobní, tak pracovní. Musíte si ujasnit nová pravidla.

Vyplatí se investovat do bydlení nebo nového vybavení. Finančních starostí se nijak zvlášť nemusíte obávat, umíte hospodařit s penězi, jste spořiví. Co se zdraví týče, nečekají vás žádné velké trable, a vše tak zvládnete. Jen pozor na profesní přetížení, které by mohlo způsobit problém. Věnujte se partnerovi a nešetřete slovy vyznání. A naučte se být občas nad věcí.

Váhy

Prosinec vás v klidu nenechá, ale pozor na emoce. Jde o období, které přeje usmíření, Váhy mají často komplikované vztahy. Budete mít spousty zařizování, chystání na různé oslavy, ale také mnohým přijde zajímavá profesní příležitost. Můžete mít pocit, že je toho na vás moc. Budete pokračovat ve svých snahách vylepšit si ekonomickou situaci.

Může se objevit zajímavé profesní místo, tak neváhejte. Budete věnovat pozornost bydlení. Ve zdraví nezanedbávejte problémy, řešte je zavčasu. Mnozí se uchýlí i k alternativní medicíně. Je to období vhodné k posílení imunity, změně životosprávy a častým procházkám na čerstvém vzduchu, což je pro vzdušné Váhy důležité.

Štír

V tomto období vsaďte na svou silnou intuici. Sledujte vše, co se kolem vás děje. Získáte cenné informace, které využijete jak v osobním životě, tak v profesním. Celé období budete řešit peníze, tak buďte opatrní, nechte si finanční rezervu, protože v novém roce vás čekají investice.

Přestaňte se srovnávat s druhými, co říkají, nemusí být pravda! Ze zdravotních problémů budou v popředí nemoci způsobené stresem, jinak budete v celkem dobré kondici. Jen pozor na úrazy a moc neriskujte. V partnerství budete vystavení pokušení. Nezadaní konečně mohou najít spřízněnou osobu, nefungující vztahy se mohou rozpadnout.

[chooze:article;value:531747]

Střelec

Zimní období bude pro vás velice aktivní. V popředí bude domov, rodina a láska. Nezadaní mohou potkat spřízněnou duši, zapomeňte ale na minulá příkoří. Budete přitažliví pro druhé a lehce si je omotáte kolem prstu. Mnozí mohou začít pracovat z domova. Také vás čeká přilepšení, co se týče peněz.

Období je příznivé i pro zaměstnání, jen nesmíte o všem pouze mluvit, ale i jednat. Budete pracovat na stabilním domově, je tu možnost výhodných a vysněných nákupů, má se vám dařit. Nemusíte však vyčerpat konto. Ve zdraví vás čekají spíše drobnější virózy, nachlazení, ale je tu možnost nemoci z přepracování a stresu. Dopřejte si relaxaci. A zamyslete se nad svým jídelníčkem.

Kozoroh

Je to pro vás silné období, máte velkou vnitřní sílu, ale bude to náročné. Čeká vás mnoho práce, proto je potřeba posilovat fyzickou a psychickou stabilitu a posilovat imunitu. Budete tak odolávat virózám. Měli byste však zvolnit tempo, i když se vám bude dařit. Máte rádi jistotu, ale budete přemýšlet, zda netoužíte v profesi po něčem jiném.

Rozhodnutí nechte raději až na leden. Pečujte více o pohybový aparát a zuby. Měli byste dořešit partnerské problémy, zharmonizovat rodinné vztahy, což se vám při troše dobré vůle může podařit. Můžete potkat toho správného partnera. Nedávejte si zbytečná předsevzetí. Jste pečliví i tak, jen byste se mohli zbytečně stresovat. Pro vás je důležitý klid v duši.

Vodnář

Bude pokračovat období změn, cestování a stěhování. Budete aktivní, ale i neklidní. Raději se nicméně vyhněte přemíře alkoholu nebo práškům na spaní. Spíš si dopřejte drobnější radosti života a z toho čerpejte pozitivní energii. Odpočiňte si, naberte síly, protože v příštím roce přijdou nové profesní příležitosti.

Věnujte péči kloubům a pohybovému aparátu celkově. Dávejte pozor při sportu. Budete mít mnoho společenských akcí, na některé z nich vás čeká osudové setkání. Financím se budete muset věnovat více než dříve. V profesi se vám bude celkově dařit. Jsou však možné problémy v mezilidských vztazích, ke konci roku vás může zklamat blízká osoba.

Ryby

Prosinec je pro vás citový měsíc. Budou vás provázet emoce jak příznivé, tak negativní. Ovlivní vás hodně stres a únava. To se může projevit bolestmi hlavy, trávicími potížemi i neurózou. Pozor dejte i na prochladnutí. Dopřejte si dostatek spánku a posilujte imunitu.

Období je vhodné pro řešení vztahů a celkově pro lásku, v citech se vám má dařit. V práci to půjde také dobře. V zimě vás celkově čeká pohoda. I když někteří budou řešit nové smlouvy, většina Ryb změnu řešit nemusí. Příští rok vás čeká úspěch. Ve financích byste si měli poradit. Zvládnete i soka v profesi, se kterým byste se měli utkat.

Podívejte se, co vás první zimní den čeká:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.