Bizarní ozdoby s královskou rodinou rozzuřily Brity. William dopadl nejhůř

[chooze:gallery;value:34210]

​​Ačkoliv byl princ William v mládí díky svému šarmu lamačem dívčích srdcí, tohle si za rámeček zřejmě nedá. Jedna společnost totiž vytvořila vánoční ozdoby s motivy královské rodiny a Williamova podobizna se se skutečností zrovna nesetkává.

Vánoční ozdoba, která ztvárňuje prince Williama, mu totiž příliš nelichotí. Vévodí jí hrozivě vyhlížející úsměv, má zvýrazněné vrásky a velkou pozornost přitahují i ustupující prořídlé vlasy.

Podle deníku Daily Mail je právě výrazná plešatá hlava na ozdobě tím nejurážlivějším. Je totiž viděna z přední i zadní strany ozdoby. Celá vánoční dekorace pak spíš působí jako nepovedená karikatura.

[chooze:article;value:533546]

​"Tohle má být jako William?" zeptal se podle deníku Metro jeden z fanoušků britské královské rodiny. "Proč se jeho vlasy lesknou?" napsal. "To je děsivé," zkonstatoval další. "Zkuste to znovu," poradil firmě jiný fanoušek.

Příliš dobře nedopadli ale ani další. Princezna Kate má pod očima tmavé kruhy, královnu Kamilu nelichotivě zdobí černé obočí a v případě samotného krále namísto ozdobené koruny přitahují pozornost výrazné rty. Dříve už firma vyrobila i ozdobu s dnes již zesnulou královnou Alžbětou II.

Právě vánoční ozdoba s králem Karlem III. je ale mezi zákazníky nejoblíbenější a ve většině obchodech je již vyprodaná. Jeden kus se prodává za 25 dolarů, tedy asi za 560 korun, a je vysoký zhruba 12 centimetrů.

Britská královská rodina má za sebou náročné měsíce. Čelí podezření z rasismu:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.