Vražda v Klánovicích: Policie je bezradná. V lese opět spustila masivní akci

[chooze:gallery;value:34190]

​Policisté se i ve středu ráno sjeli do Klánovického lesa, ve kterém pokračuje rozsáhlá pátrací akce. Na místě je mobilní operační centrum, stovky policistů i jejich kolegové se psy a na koních.

"V lese hledáme cokoliv, co má něco společného s případem," sdělila na sociální síti X policie, která dvojnásobnou vraždu v Klánovickém lese vyšetřuje už od pátku 15. prosince. Bližší podrobnosti k případu ale drží v tajnosti.

"Žádáme, aby dnes nikdo nevstupoval do prostoru lesa," vyzvala policie. Stejný požadavek měla i v úterý, kdy rozsáhlé pročesávání lesa v pražských Klánovicích začalo. Kvůli přicházející tmě muselo skončit už v 16 hodin.

[chooze:article;value:533582]

​V úterý měli policisté podle informací TV Nova pročesávat nejprve východní část lesa, následně se zaměřili i na další místa. Do pátrání se zapojilo 250 policistů, a to včetně příslušníků speciální pořádkové jednotky. 

Podle doposud zveřejněných informací má být obětí teprve dvouměsíční holčička a její pětatřicetiletý otec. Oznámení přijali policisté v pátek okolo 15. hodiny. Svědkyně tehdy uvedla, že v Klánovickém lese zaslechla několik výstřelů.

Stovky policistů prohledávaly Klánovický les i v úterý. Hlídkovat tam budou dál:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.