Zemřela hvězda oblíbeného seriálu. Herec podlehl zákeřné rakovině

Herec zemřel v pondělí, kdy prohrál svůj boj s rakovinou slinivky, píše portál TMZ. Zákeřná nemoc mu podle partnerky Bey Hendersonové byla diagnostikována v únoru roku 2022 poté, co několik měsíců trpěl "záhadnými bolestmi".

"Jeho stav se za poslední dva měsíce výrazně zhoršil a v posledních několika dnech to bylo ještě výraznější," popsala Hendersonová s tím, že ke konci života už herec nebyl schopný vůbec komunikovat. Nemoc však až do poslední chvíle před svými příznivci tajil.

[chooze:article;value:532798]

Fanoušci si ho mohou pamatovat zejména z oblíbeného seriálu Buffy, přemožitelka upírů, kde ztvárnil řadu rolí, uvedl portál Los Angeles Times. Objevil se tam například jako démonický Gentleman i kreatura Gnarl. Mimo jiné si zahrál rovněž v seriálu Mentalista nebo Angel.

Na kolegu si v příspěvku na sociální síti X zavzpomínal také jeho kolega Doug Jones, se kterým si Toy zahrál právě nezapomenutelné démonické Gentlemany.

"Je to tak těžké. Tolik vzpomínek, jejichž součástí je mnoho společné práce, desítky let smíchu, společných přátel, setkávání, cestování, sjezdy fanoušků či objetí nejen mezi námi, ale i s našimi příznivci," zasmutnil.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.