Dva mrtví po střelbě v pražských Klánovicích. Neštěstí vyšetřuje policie

[chooze:gallery;value:34163]

​Policie potvrdila pro TN.cz aktuální vyšetřování střelby se dvěma mrtvými v pražských Klánovicích. "Na linku 158 jsme přijali oznámení v pátek okolo 15. hodiny. Svědkyně uvedla, že v klánovickém lesním porostu zaslechla několik výstřelů. Okamžitě jsme vyrazili na místo událost prověřit," řekl policejní mluvčí Jan Rybanský. Aktuálně v Klánovicích probíhá rozsáhlé vyšetření a policie další podrobnosti nesděluje. 

Kolem třetí hodiny odpoledne se policii ozvala svědkyně události, která se pokoušela oběti oživovat. "Na místo jsme také ihned po oznámení vyslali dvě posádky záchranářů, lékaře a inspektora provozu. Po našem příjezdu ani jedna z osob nejevila známky života, jejich resuscitace byla bohužel neúspěšná," informuje mluvčí pražské záchranky Jana Poštová. Podle informací televize Nova je jedna z obětí nezletilá. 

[chooze:article;value:532778]

V lese probíhají rozsáhlé policejní manévry. Po šesté hodině večer nasadila policie na místo i vrtulník s termovizí. Připojil se také kriminalistický výjezd, jehož členové sbírají stopy. Štáb TV Nova je v lese za tmy viděl jen díky světlům baterek. 

​Proto k události vyrazil i koroner. V Klánovicích jen během letošního listopadu policie zasahovala celkem jedenáctkrát. Šlo například o vyšetřování majetkové či násilné trestné činnosti včetně krádeže motorových vozidel.  

V Klánovicích probíhá policejní pátrání:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.