Jasný důkaz, že Putin používá dvojníky. Pravdu ukázaly fotografie

[chooze:gallery;value:34123]

Putin používá dvojníky, je izolovaný a jeho zaměstnanci musí dodržovat přísnou karanténu, než k němu přijdou. K těmto závěrům došel ruský web Proekt.

Ten zkoumal všechny oficiální události, kterých se šéf Kremlu zúčastnil od 1. listopadu minulého roku do letošního 31. října. Z celkem 521 vystoupení byl od ostatních ve 43 procentech případů nezvykle daleko. V mnoha dalších případech donutil lidi strávit několik dnů v karanténě.

[chooze:article;value:532505]

Deník Daily Mirror připomněl, že při nedávném jmenování nového britského velvyslance v Moskvě Putin stál od diplomata přes 20 metrů. Údajně kvůli hygienickým důvodům.

Další část zkoumání měla dokázat, že ruský prezident používá dvojníky. Důkazem jsou fotografie, které ukazují, jak se časem jeho obličej mění. List Daily Mirror je zveřejnil na svém webu.

Je na nich vidět, že má při různých příležitostech úplně rozdílný tvar brady. Další ukazují, jak se mu totálně změnily tváře.

[chooze:article;value:532300]

O tom, že Putin používá dvojníky, se dlouhodobě spekuluje. Podle šéfa ukrajinské vojenské rozvědky Kyryla Budanova má dokonce tři. "Ten, kterého všichni znali, byl naposledy spatřen 26. června 2022," prohlásil.

Moskva ale spekulace odmítá. "To je další lež. Vždyť našeho prezidenta vidíte. Je takový, jaký byl dřív, megaaktivní," řekl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov.

Ruská opozice se nevzdává. Tým Navalného vyzývá, aby lidé Putina nevolili (12/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.