Plán Meghan a Harryho na společné Vánoce krachl. Spory se prohlubují

[chooze:gallery;value:33879]

​Plánům prince Harryho a Meghan na společné Vánoce s královskou rodinou má být konec. V nové knize o královské rodině Endgame od spisovatele Omida Scobieho totiž vyšly najevo podrobnosti, které mohou pár s královskou rodinou opět rozkmotřit, píše deník Mirror.

Scobie se totiž v knize vrátil k interview s Oprah z roku 2021, ve kterém pár zmínil, že se dva členové královské rodiny báli, s jakou barvou pleti se princ Archie, syn vévodů, narodí. V nizozemské verzi překladu byla jména uvedena  mělo jít o princeznu Kate a krále Karla III. (více se dozvíte v tomto článku). 

Královská rodina prý nyní zvažuje všechny svoje možnosti, včetně právních kroků kvůli těmto "nepřesným tvrzením".

[chooze:article;value:531527]

​Vévodům toto odhalení a chaos okolo knihy podle odborníků na královskou rodinu nepomůže. "Nevidím způsob, jak by mohl Karel III. pozvat Harryho a Meghan, aniž by to rozrušilo Williama a Kate, kteří by pravděpodobně odmítli účast. Takže si nemyslím, že je pozve," řekla časopisu OK! novinářka Jennie Bondová, která se zabývá královskou rodinou.

​Vévodové ze Sussexu v pozvání na společné Vánoce měli začít doufat poté, co si princ Harry po delší odmlce zatelefonoval se svým otcem králem Karlem III., aby mu popřál k jeho 75. narozeninám. Král si měl dokonce vyměnit zdvořilostní fráze i s Meghan. Po jejich rozhovoru se začalo šuškat, že pár čeká na pozvání do Sandringhamu, kde královská rodina tradičně slaví Vánoce.

To už však zřejmě nepřijde. Meghan a Harry s dětmi tak Vánoce pravděpodobně stráví v Kalifornii, kde žijí. 

Obliba Harryho a Meghan stále padá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly (08/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.