Fanoušci mají strach o oblíbeného herce. Zveřejnil smutnou fotku

Fanoušci Hugha Jackmana jsou znepokojeni posledním příspěvkem, který australský herec zveřejnil na sociální síti Instagram. Jackman totiž na snímku nevypadá příliš dobře, což si fanoušci dávají do spojitosti s rozpadem jeho dlouhého manželství s Deborrou-Lee Furnessovou.

Svatba páru proběhla v dubnu 1996. V následujících letech Deborra dvakrát potratila, a pár tak nikdy neměl své biologické potomky, připomíná deník The Mirror. Nakonec si ale dvě děti adoptovali, a to Oscara Maximiliana (23) a Avu Eliot (18).

[chooze:article;value:531126]

​V září tohoto roku ovšem oznámili rozpad vztahu. "Byli jsme požehnáni, že jsme spolu mohli sdílet téměř tři desetiletí jako manžel a manželka v nádherném a milujícím manželství. Naše cesta se nyní posouvá a rozhodli jsme se oddělit, abychom mohli pokračovat v našem individuálním růstu. Přijímáme tuto další kapitolu s vděčností, láskou a laskavostí," uvedli manželé ve společném prohlášení.

Nenese to dobře

Hercův poslední příspěvek ale není tak optimistický jako zářijový text. U fanoušků proto vyvolal obavy ohledně toho, jak se mu daří po rozvodu.

Slavný Wolverine zveřejnil dvě fotografie, na kterých vypadá dost zasmušile. Obličej bez výrazu na nich doplňují sluneční brýle. Ke snímkům navíc doplnil lehce záhadný komentář "Určitě moc blízko" a k tomu hashtag "nálady".

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Hugh Jackman (@thehughjackman)

Pětapadesátiletého herce přitom fanoušci znají spíše s úsměvem na tváři. Alespoň tak vypadá skoro na všech dalších fotografiích, které má na instagramu. V komentářích mu proto vyjadřují podporu v těžkých chvílích. "Všichni jsme tam byli. Naprosto to chápu. Doufám, že se váš den zlepší," napsal například jeden člověk.

Jackman má se svými dětmi hezký vztah. Nedávno popsal, jak svému synovi pomohl okouzlit dívku na pláži:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.