Rytmus se chystá pokořit další metu. Připravuje se na obří koncert

Patrik Vrbovský alias Rytmus se v pondělní Snídani rozpovídal o svých plánech na příští rok. Po úspěšném koncertu se skupinou Kontrafakt v O2 areně tam chce vystoupit i on sám.

"Chci to posunout na vyšší level se svojí sólovou kariérou, protože si dovolím tvrdit, že moje sólová kariéra je taková pestřejší. Když řeknete v Česku a na Slovensku Kontrafakt, myslím, že to znají spíš takoví skalní fanoušci, ale domnívám se, že mám více skladeb, které se dotýkají i lidí, co neposlouchají rap. Takže je to pro rapové fanoušky, ale i pro ty, kteří znají moje skladby například se zpěvačkou Tinou," prozradil Rytmus.

V O2 areně zazní největší hity jeho sólové kariéry. Další možnou metou je pak stadion Eden, který pojme ještě více diváků. "Vždycky je nějaká meta, které lze dosáhnout. A pak jde o to udržet si ten level," řekl Rytmus, kterému za dva týdny vychází nové album Bengoro 2. Se svým názvem odkazuje na jeho prvotinu z roku 2006.

[chooze:article;value:515752]

​"Reakce jsou pozitivní. Snažím se ukázat, že kdysi to bylo nějak a dnes se snažím žít jako člověk, který má hodnoty a miluje svoji rodinu. Snažím se popisovat autentický život tak, jak je to teď," vysvětlil Rytmus. S tím se ztotožňují fanoušci, kteří se radují, že je to "konečně rap pro někoho, komu je nad 30".

Poslední album Rytmus vydal v roce 2016. "Pak už jsem nic nevydával, takže to bylo takové ukončení sólové etapy, kde jsem musel přesvědčit lidi o tom, že jsem dobrý, byl jsem takový i agresivnější. Mezitím jsem si našel manželku, máme dítě, takže popisuju život takový, jaký ho žiju teď. Kdybych měl být na sílu drsný ve 47 letech, tak si myslím, že bych nebyl autentický," shrnul slovenský rapper. Na jeho vystoupení v O2 areně se fanoušci mohou těšit 14. září příštího roku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.