VIDEO: Brutální bitka v Praze. Muž ženu kopal a šlapal jí na hlavu

Incident se odehrál 24. listopadu večer ve Vrchlického sadech u pražského hlavního nádraží. Strážníci přijali oznámení, že tam muž kope do jiného. "Hlídka dorazila k místu napadení během okamžiku a spatřila, jak na zemi muž drží ženu," popsala mluvčí městské policie Irena Seifertová.

Hlídka od sebe oba aktéry oddělila a s ohledem na zranění 55leté ženy přivolala záchranáře. Zranění v obličeji měl přitom i 39letý muž. "Ten strážníkům řekl, že jako první na něj měla zaútočit právě dotyčná. On jí pak ránu pouze oplatil," doplnila Seifertová.

[chooze:article;value:516302]

"Na žádost strážníků vyjížděla naše posádka k napadené ženě. Záchranáři ji ošetřili a poté transportovali mimo ohrožení života do nemocnice k další péči," řekla TN.cz mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Případ si převzali policisté, kteří budou nyní zjišťovat, jak se vše odehrálo. "Záběry z kamer ukázaly nejen to, jak muž do ženy kope, ale také jak jí brutálně šlape na hlavu," vylíčila Seifertová. Podle informací strážníků byli muž i žena zjevně po vlivem alkoholu.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.