Kruté odhalení: Trest pro Harryho a Meghan tajně zosnovala šedá myš rodiny

[chooze:gallery;value:31369]

Nová kniha o královské rodině s názvem Endgame přinesla několik šokujících odhalení. S nápadem vystěhovat prince Harryho a Meghan z jejich britského sídla měla přijít podle portálu Mirror mladší sestra krále Karla III. princezna Anna. Ta si je s panovníkem velmi blízká a Karel III. jejím radám velmi naslouchá.

Iniciovala tak i jeden z největších trestů pro Harryho. "Když se rodina sešla v Sandringhamu, princezna Anna navrhla Karlovi, zda není načase odebrat Sussexům sídlo Frogmore Cottage a princi Andrewovi rezidenci Royal Lodge," tvrdí podle portálu Mirror ve své nové knize odborník na královskou rodinu Omid Scobie.

[chooze:article;value:529936]

Královi se zdál princeznin návrh logický. "Věděl, že má pravdu," prozradil tajný zdroj z královského paláce. Pro Harryho a Meghan bylo odebrání sídla jasným signálem, že už do královského života ve Velké Británii nepatří a nemají tam ani vlastní domov.

Otcovo jednání prince Harryho velmi rozčílilo a údajně se pokusil jeho názor ještě změnit. "Nechceš už vidět svá vnoučata?" měl se ho princ zeptat podle informací britského listu Daily Mail. Krále však nepřesvědčil ani letmý náznak synovy výhružky a skutečně ho nechal z Frogmore Cottage vystěhovat.

Karel III. oslavil 75. narozeniny. Harry se nezúčastnil, pozvání dostali jen ti nejbližší (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.