Krajčovy šaty na Slavíkovi: Všichni řešili jen jeho kabelku, smutní zastíněná Karin

[chooze:gallery;value:33936]

Tentokrát to Richard Krajčo od svých fanoušků pořádně schytal. Ačkoliv si ze slavnostního udílení cen Českého slavíka odnesl hned dvě sošky, vyslechl si pořádnou dávku kritiky za svůj nekonvenční outfit. Ten se podle některých lidí pro muže nehodí. "Co to máte na sobě? Buďte chlap. Jste parodie," vzkázal mu jeden z uživatelů instagramu.

"Jsem asi konzerva. Omlouvám se, ale kam se poděla nějaká vznešenost, mužnost a společenskost. Richarde, na vaše koncerty chodím, miluji vaši tvorbu, ale toto je mimo mísu, pardon," zkritizoval ho fanoušek. Někteří ho dokonce začali přirovnávat k Ondřeji Brzobohatému, který se před časem k neobvyklé zálibě oblékat si ženské šaty hrdě přihlásil.

[chooze:article;value:530587]

Zpěvákova manželka Karin se proto rozhodla do diskuze vložit. "No to jako vážně? Tak já tady tři týdny vymýšlím, co si vezmu na sebe, ladím s naším skvělým stylistou každý detail, půjčím si šperky, které normálně stojí úplný ranec, nechám se hodinu líčit od nejlepší maskérky a vy pak všichni řešíte jeho kabelku a boty? To jako fakt? Jsem smutná," napsala Karin na párovém profilu, který s manželem na sociálních sítích mají.

Za Krajča se ale postavila, nikdo by ho prý neměl soudit za módní vkus. "Samozřejmě je to fór, je mi to jedno, řešte si, co chcete, a hlavně si oblíkejte, co chcete, protože móda je o individualismu a o radosti, přátele! A my milujeme módu a jiný to s námi nebude," dodala frontmanova družka, s níž tvoří pár už deset let.

[chooze:article;value:517910]

Na pravou míru také uvedla detaily o Krajčových doplňcích. Pro některé lidi byla totiž trnem v oku domněnka, že jeho kabelka a boty na podpatku byly dámské. "Ta kabelka je fakt pánská a ty boty nejsou lodičky, jsou to stříbrné vysoké boots," objasnila režisérka filmu Křídla Vánoc. Nakonec se s manželem tyto dva kritizované kousky rozhodli vyfotit. "Život je krátký a krásný. A taky je to neskutečná p***l. Dobrou," napsali manželé ke snímku stříbrných bot a ukázali, že žádný z hejtů neberou vážně.

Útok na červeném koberci. Na Českém slavíkovi agresor posypal moukou Jana Bendiga (11/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.