Soňa, kterou měl znásilnit záchranář, vypovídala. Popsala strašné vzpomínky

Po 22leté Soně se na dlouhých 26 hodin v září slehla zem. Zmizela mezi autobusovou zastávkou a domovem. Obviněný záchranář jí měl vpíchnout látku, po které zůstala omámená. Studentka už vypovídala na policii. Vyplývá to z usnesení bratislavského krajského soudu, které má k dispozici televize Markíza.

Policie získala kamerový záznam, na kterém je únos vidět. "Poté ji odnesl v náručí do svého osobního motorového vozidla a odjeli na neznámé místo, kde oběť proti její vůli držel a několikrát jí aplikoval dosud neznámou látku obsahující benzodiazepin. Obviněný ji měl svléknout, manipulovat s ní v koupelně ve vaně," stojí v usnesení.

[chooze:article;value:524862]

Žena také vypověděla, že byla nahá a dotýkal se jí nahý chlap. Advokáti obviněného ale namítají, že podezřelého jen nejasně popsala a na události z večera si nevzpomíná, upozornil web topky.sk.

"Absolutní většina důkazů směřuje, i když jen v hypotetické rovině, k možnému omezování svobody poškozené," píše soud v usnesení. Nemá žádné konkrétní důkazy o násilí. Zároveň jej nemůže vyloučit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.