Únos Maddie: Klíčem k objasnění mohou být milenky podezřelého pedofila

Němečtí policisté se snaží vypátrat někdejší milenky hlavního podezřelého v případu zmizelé Maddie McCannové. Detektivové se podle zdrojů deníku The Sun domnívají, že by právě ony mohly být klíčem k tomu, aby se podařilo případ vyřešit.

Věří, že dokáží pomoct sestavit časovou osu let, kterou mohl údajný únosce strávit v Praia De Luz v Portugalsku. Z prázdninového rezortu v roce 2007 tehdy tříleté děvčátko beze stopy zmizelo.

Čtyřiapadesátiletého Bruecknera už v minulosti několikrát odsoudili za sexuální zneužívání dětí. V roce 2005 pak znásilnil 72letou americkou turistku a v současnosti si za to odpykává trest ve vězení.

[chooze:article;value:504252]

"Celé roky se má za to, že se pohyboval po ostrově a žil v dodávce," řekl zdroj obeznámený s průběhem vyšetřování. "Policisté si jsou jistí, že někdo někde zná informace, které by mohly být životně důležité," dodal.

Před dvěma lety se policii sama jedna z jeho bývalých přítelkyně ozvala. Tehdy Nuray Oezgenová podle deníku Daily Mail popsala, že Bruecknera potkala v roce 2012 v baru a po čase se s ním sestěhovala. Měsíc poté prý ale začal být agresivní a pil.

"Začal se zajímat o mladé dívky," popsala tehdy. "S přáteli a mladými dívkami chodil i na swingers," dodala. Poslední kapkou pro Oezgenovou ale bylo to, když zjistila, že Brueckner má sexuální vztah s tamní teenagerkou. S ní měl souložit přímo u nich v bytě.

​Maddie byla zřejmě zavražděna. Tělíčko hledali ve vodní nádrži (05/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.