Horoskop na neděli 19. listopadu: Den vhodný na usmíření se ženou

Beran

Konflikt ve vztahu bude konečně vyřešen. Napětí, které mezi vámi a partnerem poslední dobou panovalo, bylo způsobené převážně nedostatkem společně tráveného času. Dnešní den proto přinese řešení. Nebudete se bát otevřeného rozhovoru a upřímnosti.

Býk    

Představa seznámení se s rodinou nového partnera ve vás vyvolá pocity úzkosti a paniky, věřte však, že se není čeho obávat. Přestože jsou vaše pochybnosti pochopitelné, návštěva nových příbuzných vás mile překvapí. Všichni si vás ihned zamilují.

Blíženci          

Nedá se o vás říct, že byste v oblasti lásky byli právě rozhodní. Obzvláště dnes vás budou trápit pochybnosti, a proto plně přenecháte iniciativu na partnerovi. Přestože to protějšek částečně chápe, mohlo by se stát, že mu časem dojde trpělivost.

Rak    

Jisté osobě dáte najevo, že je vám s ní dobře a že je jediným, po čem jste kdy toužili. I když jste se díky předchozím zkušenostem uzavřeli sami do sebe, nenecháte si utéct šanci na spokojený vztah. Seberete odvahu a půjdete s pravdou konečně ven.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

Představa dobrodružství vám nedá spát! Cestování a exotické kraje se pro vás stanou přímo posedlostí a nenechají vás v klidu, dokud je nezrealizujete. I když se zdá sen těžko dosažitelný, začnete na něm pracovat. Věřte, že nic není nesplnitelné!

Panna 

V milostné oblasti dnes zažijete štěstí a pohodu. I když vaše partnerství není vždy perfektní, ve vztahu bude panovat harmonie a porozumění. Spolu se svou milovanou polovičkou si užijete nezapomenutelný den plný romantiky a vzájemného rozmazlování.

Váhy  

I když v minulosti nebyly vztahy mezi vámi a sourozenci právě ideální, s postupem času se stáváte bližšími. Pro své milované byste udělali cokoliv na světě a stejně tak i oni pro vás. Sourozencům se svěříte se svými nejniternějšími pocity a obavami.

Štír     

Zjistíte, že je protějšek ve vztahu velmi spokojený. Štěstí vaší milované polovičky bude i štěstím vaším, uděláte tedy cokoliv pro to, aby jí nic nechybělo. Je obdivuhodné, že pro partnerství tolik obětujete, je však třeba stát oběma nohama na zemi.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc v roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Vztahy se ženským pohlavím bývají komplikované. Ať už se jedná o přátelství či milostný vztah, časté konflikty nebývají výjimkou. Postavení Jupiteru v Býku vám však poskytne skvělou příležitost k usmíření. Nebudete si vzájemně kazit pohodový den.

Kozoroh         

Dlouho odkládaný úklid domácnosti na sebe už nadále nenechá čekat. Poprosíte ostatní členy rodiny o pomoc, a i přes počáteční protesty a nevraživé pohledy vše společnými silami zvládnete. Budete tak mít možnost užít si volného nedělního odpoledne.

Vodnář          

Kvůli problémům s autem budete muset změnit původní plány. Nečekaná porucha vám nedovolí cestovat a ke všemu vám udělá pěknou čáru přes rozpočet. Nenecháte si tím však pokazit víkendový den a spolu s nejbližšími si užijete pohodově nedělní odpoledne.

Ryby  

Neodmítnete pozvání na rodinnou oslavu. Přestože vás trápí obavy, věřte, že je to zbytečné. Zkušenosti vás naučily ignorovat rýpavé poznámky příbuzných a také nezapojovat se do vášnivých diskuzí. Pokud se tím budete řídit, užijete si příjemný den!

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.