Agáta Hanychová otevřeně o svatbě: Dopitu by odmítla, má důvod

[chooze:gallery;value:33523]

Agáta Hanychová vyrazila na manikúru a při té příležitosti ukázala na své levé ruce velký prsten. Lidé se proto ihned začali domnívat, že se influencerka zasnoubila. "Ne, není snubní," reagovala na instagramu záhy Hanychová. 

Modelka aktuálně tvoří pár s bývalým hráčem amerického fotbalu Mirkem Dopitou a zdá se, že jim to klape. Často proto musí vysvětlovat, že se na žádnou svatbu nechystají. "Tenhle prstýnek mám za Miu, už jsem to vysvětlovala asi tisíckrát," objasnila Hanychová.

[chooze:article;value:528517]

Ohledně svatby má však jasno, vdávat se rozhodně nechce. "Určitě bych do žádné svatby nešla, protože ty rozvody jsou pro mě strašně drahé," prozradila Hanychová TN.cz. V minulosti se totiž rozvedla s hercem Jakubem Prachařem, se kterým má dceru Miu. 

Na vztahy a partnerské soužití proto už pohlíží střízlivěji. Před dvěma měsíci se rozešla s partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým si dlouho malovala společnou budoucnost. Společně mají dceru Rozárku.

[chooze:article;value:527509]

"Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní," oznámila v září modelka na sociálních sítích. O pár týdnů později se ukázalo, že se vrátila ke svému bývalému partnerovi Mirku Dopitovi.

Žilková se pochlubila vnukem. Syn Agáty Hanychové roste jako z vody (4/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.