Žena má ve 26 letech už 22 dětí a nekončí. Finální číslo je prý 105

[chooze:gallery;value:33800]

​Kristina Öztürková je zřejmě opravdu rodinný typ. V pouhých 26 letech má doma již 22 dětí a rozhodně prý s rozením potomků nekončí. Mladá maminka původem z Ruska žije v Gruzii a jejím manželem je turecký milionář a majitel hotelů Galip Öztürk (60).

​Kristina byla původně svobodnou matkou. S Galipem se seznámila, když si odjela odpočinout do přístavního města Batumi, kterému se přezdívá Las Vegas u Černého moře, píše deník The Mirror. Právě tam prý hned přeskočila jiskra.

Také Galip potvrdil, že to byla láska na první pohled. "Je tak snadné s ní být, vždy se usmívá a zároveň je plachá a tajemná. Byla to ta manželka, kterou jsem pro sebe vždycky chtěl, nebroušený diamant. Viděl jsem, jak má čisté a laskavé srdce," popsal. Po schůzce se věci rychle daly do pohybu, Kristina vzala s sebou svou malou dceru Viku a hned se odstěhovala za Galipem. Přestože byl mnohem starší než ona, tak prý neměl proti velké rodině žádné námitky, i když už měl vlastní dospělé děti.

Sami na tvoření dětí nestačí

Manželé se tak rychle shodli, že chtějí co nejvíce dětí. Narazili ovšem na biologickou překážku a došlo jim, že sami na početí takového množství dětí nestačí. Rozhodli se tedy zapojit do využívání náhradní matky, což je v Gruzii legální. Jeden takový proces v zemi vyjde na zhruba 8 tisíc eur (v přepočtu zhruba 200 tisíc korun).

[chooze:article;value:527981]

​"Svou nejstarší dceru Viku jsem porodila sama. Ostatní děti jsou geneticky naše, ale odnosily je náhradní matky," popsala Kristina, která o svém nevšední životě informuje na Instagramu. Její rodinu tam sleduje téměř 250 tisíc lidí. Svým fanouškům Kristina například popsala, jak dětem vybírají jména. Pro kluky prý určuje jména manžel, holčičkám ona. Jedno z dětí dokonce pojmenovala nejstarší dcera Viky.

21 dětí během jednoho roku

Nejstarší dcera Viky se narodila v listopadu 2014. Mezi březnem a prosincem 2020 se páru narodilo 20 dalších dětí, včetně trojčat a hned čtyř párů dvojčat. Poslední dcera se narodila v lednu 2021. Na sociálních sítích s manželem dříve zmínili, že konečným číslem je 105 dětí. Sami ale přiznávají, že to bylo jen náhodné číslo. "Nevím, kolik jich nakonec bude, ale rozhodně neplánujeme skončit. Zatím nejsme připraveni mluvit o konečném čísle. Všechno má svůj čas," dodala mladá maminka.

Zároveň přiznala, že vychovávat velkou rodinu je obtížnější, než předpokládala. Malý věkový rozdíl mezi dětmi si ovšem pochvaluje. S péči o 22 dětí jí pomáhá tým celkem 10 osob, který se skládá z denních a nočních chův a učitelů. Rodina má také dva kuchaře, jeden vaří pro děti a druhý pro dospělé.

Kristina prý zpočátku plánovala mít dítě každý rok, než se dozvěděla o náhradním mateřství. Pár si na klinice vybírá pouze mladé ženy, které už mají za sebou alespoň jedno těhotenství a nemají žádné závislosti. Jedna z náhradních matek prý měla problém se dítěte vzdát, ale ze zákona tak nakonec musela učinit. Gruzie povolila náhradní mateřství od roku 1997, pokud jde o heterosexuální manželský pár.

Christina nevyloučila, že by sama v budoucnu další dítě sama porodila. Přirozeně to ovšem zřejmě nejde a IVF je prý pro její tělo velkou zátěží.

Táta ve vězení

V nejbližší době ovšem další potomci na svět asi nepřijdou. Jedním z důvodů je skutečnost, že Galip je v současné době ve vězení. Počátkem loňského roku byl odsouzen na osm let do vězení poté, co byl uznán vinným z nedovoleného nákupu a držení velkého množství drog a psychotropních látek, uvedl web mamamia. Kristina fanouškům řekla, že si kvůli tomu rodina najala speciálního člověka, který zachycuje rodinné okamžiky na video, aby měl manžel přehled, co se doma děje.

Přibývá dětí s psychickými problémy. Poslechněte si názor odborníka:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.