Horoskop na pondělí 13. listopadu: Novoluní ve Štíru vám připraví životní změnu

Beran

Nabídka pomoci ze strany partnera pro vás bude překvapivá. Třebaže jste jeden druhému velkou podporou, rádi si zároveň udržujete samostatnost. Nezaváháte však a svou hrdost hodíte za hlavu. S pomocí milované polovičky se stanou starosti polovičními.

Býk    

Vlivem novoluní ve Štíru se budete chlubit novými výsledky ve své profesi. Jen málokdo je ochoten obětovat kariéře tolik co vy. Konečně se vám však začne splácet všechen čas, který jste práci věnovali. Cíle, které jste si před lety vytyčili, jsou na dosah!

Blíženci

Příležitost doplnit si vzdělání pro vás bude velmi lákavá. Ačkoliv už teď nevíte, kam dříve skočit, neodoláte a využijete šanci přiučit se něčemu novému. A jistě toho nebudete litovat. Nové poznatky v oboru vám rozšíří obzory a otevřou mnohé dveře.

Rak    

Pracovně se vám bude o novoluní dařit opravdu skvěle. Přestože se v osobním životě možná potýkáte s problémy, nedopustíte, aby stávající situace ovlivnila váš výkon. Plné soustředění na pracovní povinnosti odvede myšlenky od nepříjemných problémů.

APLIKACE ZDARMA: RUNY LÁSKY
Prověřte si váš vztah s partnerem! Bude váš vztah plný vášně, nebo hádek? Potkáte novou lásku?

Lev     

I když jsou vaši potomci ve věku, kdy pomalu, ale jistě přebírají zodpovědnost sami za sebe, budete kontrolovat jejich školní výsledky. Víte, že mají sklony ke zbrklosti a nepečlivosti, o to mileji vás však překvapí! Můžete na ně být právem pyšní.

Panna 

Partnerův chladný přístup ve vás vyvolá mnohé pochybnosti. Přestože většinou netrpíte žárlivostí a paranoidními představami, tentokrát budete mít co dělat, abyste se nepustili do konfliktu. Budete se potřebovat přesvědčit, že o vás protějšek stojí.

Váhy  

Díky novoluní ve Štíru dnes získáte touhu po dobrodružství a svobodě. Rutina a stereotyp vás budou unavovat více než obvykle. Proto se zkuste odhodlat k odvážným činům! Uvidíte, že trocha adrenalinu vám zvedne náladu a dodá optimismus. Neváhejte.

Štír     

Podaří se vám vyřídit veškeré úřední záležitosti. Když se do něčeho pustíte, děláte to s vervou a nadšením! Proto se nemusíte bát neúspěchu. Připravte se na dílčí zádrhely, které mohou vaše úsilí poněkud zpomalit. Vy se však nenecháte ničím odradit.

BALÍČEK 12x MĚSÍČNÍ TAROT
Personalizovaný výklad kartářkou pro každý měsíc roku! Díky staletími prověřené karetní metodě zjistíte nejen to, co vás čeká, ale pomůže vám také s důležitým rozhodnutím. Vydáte-li se totiž správnou cestou díky radám skrytým v tarotu, urychlíte si cestu k úspěchu!

Střelec

Nadřízený ocení vaše schopnosti a nadšení pro věc. Budete jeho pochvalou právem polichoceni. Na kariéře vám záleží a rozhodně se nespokojíte s průměrem. To je pro vaše konkurenty velká výzva, vy se však bát nemusíte. Umíte zabojovat, když je třeba!

Kozoroh         

Protějšek ocení vaši upřímnost a dá vám najevo, že si vašich přímých slov váží. Moc dobře totiž ví, že najít člověka, jenž se nebojí mluvit pravdu, je velice vzácné. Váš vztah je o porozumění a vzájemné důvěře, lži a faleš v něm nemají žádné místo!

Vodnář          

Vlivem dnešního novoluní začnete uvažovat o veliké životní změně. V poslední době se necítíte příliš dobře a máte pocit, že vám vše jaksi proklouzává mezi prsty. Již nechcete dál přihlížet tomu, jak se vše mění, a vy přitom setrváváte na místě!

Ryby  

Rozhodnete se pro kontrolu svých výdajů a jejím výsledkem budete velice příjemně překvapeni. Faktem totiž je, že umíte hospodařit a tím pádem jste na tom finančně více než dobře. Popřemýšlíte, co s penězi uděláte, a nenecháte si své plány rozmluvit.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.