Troškova Bota jménem Melichar slaví 40 let. Radim má stále kouzlo, říká Řandová

[chooze:gallery;value:33788]

​Vlnu nostalgie vyvolali tehdejší dětští herci z komedie Bota jménem Melichar. "Film Bota jménem Melichar letos slaví 40. narozeniny. V rámci Juniorfestu jsme se potkali. Náš milý Zdeněk Troška a filmová láska David Rauch alias Radim Dochleba. Uteklo to jako voda a stále si spoustu věcí z natáčení pamatujeme. Hlavně tedy pan režisér," svěřila se na sociálních sítích Regina Řandová.

"On si pamatoval přesné datum, kdy jsme začali a skončili s natáčením, i jména všech dětských herců, co tam byli s námi. My jsme na něj zírali, pamatovali jsme si hlavně sebe a ty nejbližší. Hrozně nás dostal. Vzpomínali jsme na jednotlivé scénky, kdy pod námi rupaly lavičky, nebo kolikrát jsem se musela vrátit s kýblem, abych do něj strčila boty. Bylo to hrozně milé setkání a poskládali jsme si spolu ten příběh, který se před čtyřiceti lety odehrál," prozradila pro TN.cz Řandová.

[chooze:article;value:394901]

Herečka přiznala, že blízká si na natáčení byla hlavně s představitelem vysokého Radima. Jeho kouzlu na rozdíl od dalších děvčat ale nepodlehla. "Vlastně se mi ale nelíbil, prostě ne. Všichni okolo mě chodili jako, ten je hezkej, ten je pěknej. A já reagovala, že hmm, asi jo, když myslíte. Ale že bych do něj byla při natáčení zamilovaná, to jsem teda nebyla. Doufám, že byl on do mě," zasmála se Řandová.

Teď to však přehodnotila. "Ale musím říct, že po těch letech chápu, že se těm holkám líbil. On má své kouzlo a výborně vypadá i teď. Jsem ráda, že ten zub času nezahlodal tak strašně moc a jsme si stále podobní. Lidé nebyli překvapení, když nás viděli, a hned věděli, kdo jsme, což je strašně příjemné," řekla představitelka Jolanky.

[chooze:article;value:505053]

S kolegy z natáčení se neviděli poprvé. "My už jsme se takto jednou setkali asi po 10 nebo 12 letech jako herci z filmů Zdeňka Trošky. Ale v rámci Boty to díky tomuto výročí poprvé bylo," upřesnila.

Zdeněk Troška oslavil 70. narozeniny. Veronika Žilková se rozpovídala o společném natáčení (5/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.