Ben Cristovao o velké zkoušce. Podařilo se mu dosáhnout vrcholu

[chooze:gallery;value:31819]

​Přípravu na koncert Ben Cristovao nepodceňuje. "Je to vybroušený diamant. Moje kapela je něco, na čem pracujeme už přes devět let. Myslím si, že jsme teď na špičce co se týče kvality muzikantů, takže mám radost," zmínil Cristovao.

Nejde o jeho první koncert v O2 areně, Ben slibuje audiovizuální show plnou novinek. "Dodělávám album a i z toho tam budou vizuály. A vyšel můj úplně první vlog po šíleně dlouhé době," pochlubil se zpěvák.

[chooze:article;value:524189]

​Cristovao má v kapele obrovskou podporu, například v muzikanta Karola Komendu. "Pro mě to bude podruhé, pro ostatní je to potřetí. Ta O2 arena by měla být ještě lepší než ty předchozí. Moc se na to těším, je to vždycky velký zážitek. Je to inspirativní a je radost s ním hrát," podotkl Komenda.

Nedílnou součástí kapely je i zpěvák Marcell, který s Benem spolupracuje už delší dobu. "Ben za mnou přišel a řekl mi, že si myslí, že dobře zpívám a že kdybych měl někdy nějakou písničku, do které by se mi Ben hodil, že by se mnou do toho šel. Pak byl song Nevim a tam jsem měl volnou druhou sloku a Ben se mi do toho hodil. Krásný příběh, děkuju za to Benovi," uzavřel Marcell.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.