Horoskop na čtvrtek 9. listopadu: Můžete překvapit své blízké

Beran

V zaměstnání si dáte pozor na jazyk. I když máte občas sklon k prostořekosti a málokdy se držíte zpátky, dnes tomu bude právě naopak. Cítíte, že by vaše zásahy měly spíše negativní charakter, a proto necháte ostatní, ať dělají, co uznají za vhodné.

Býk    

V práci bude dnes spíše klid. Kolegové se budou věnovat svým povinnostem a i vy se proto budete soustředit na vlastní úkoly. Všechno vám půjde rychle od ruky a vaše úspěchy budou zřejmé. Nejen spolupracovníkům, ale především nadřízeným. Jen tak dál!

Blíženci          

Čeká vás otevřený rozhovor s partnerem na téma budoucnost vztahu. Cítíte totiž, že vám jisté okolnosti nevyhovují a rádi byste je změnili. Můžete si být jisti, že vám protějšek vyjde maximálně vstříc. I vy však musíte být svolní k jistým kompromisům!

Rak    

Partnerovi otevřeně přiznáte, že na milostné chvíle nemáte dnes ani pomyšlení. Neradi se přetvařujete, a navíc moc dobře víte, že protějšek vás má příliš přečtené, aby vám na vaši přetvářku skočil. Proto vyložíte karty na stůl. Uděláte jen dobře!

TÝDENNÍ ČÍNSKÉ HOROSKOPY!
Podívejte se, co vám na tento týden předpovídají východní horoskopy!

Lev     

Po finanční stránce se vám dnes bude výborně dařit. Máte totiž potřebnou racionalitu a předvídavost, které jsou v otázkách peněz zásadní. Proto se nenecháte zmást zdánlivou výhodností jistých investic. Raději vsadíte na vlastní osvědčené metody.

Panna 

Dnes budete k cizím lidem velice nedůvěřiví. Svěřovat se tedy budete jen těm, které znáte již dlouhou dobu, a proto víte, že se na ně můžete kdykoliv spolehnout. Nebojte se jednat otevřeně. Přetvářka vám z problémů nepomůže. Přátelé vás rádi podrží.

Váhy  

Nová láska vám nedá spát a pomalu si na ní pěstujete jistou závislost. To je přirozené, nemusíte mít proto žádné výčitky. Přesto se snažte držet nohama na zemi a vnímat situaci s potřebnou racionalitou. Jen tak totiž můžete budovat společné štěstí.

Štír     

Své povinnosti nebudete odsouvat. Naopak, budete se snažit mít vše z krku s potřebným předstihem. Dnes budete v plnění úkolů velice precizní! Moc dobře totiž víte, že pečlivost se vyplatí. Soustředíte se na podstatné detaily, a to nadřízení ocení.

MAGICKÝ TAROT LÁSKY
Personalizovaný výklad kartářkou! Sami si vytáhněte karty! Tarot vám řekne vše o vašem milostném životě!

Střelec

Své blízké překvapíte mnohými praktickými nápady, díky nimž velice zjednodušíte život nejen sobě, ale také svému okolí. Nebojte se ukázat, co ve vás je! Uvidíte, že to ostatní s nadšením a radostí ocení. Zdrženlivost dnes nechte doma. Předveďte se.

Kozoroh         

Kariérní postup dnes není vyloučen. Proto se nebojte ukázat své přednosti a maximálně využít vlastní potenciál. Uvidíte, že jej ocení nejen kolegové, ale i nadřízení a dost možná i konkurenční firmy! Talent se jen tak nevidí a je třeba jej ocenit.

Vodnář          

Svůj protějšek dnes překvapíte roztomilým dárkem. I když se bude jednat pouze o maličkost, moc dobře víte, že je od srdce. A takové dárky jsou ty nejcennější! Partner bude nadšený a dojatý. Ukážete mu totiž, že jej milujete a záleží vám na něm.

Ryby  

Dávná láska o sobě dá dnes opět vědět! Budete tím zaskočení a zpočátku se nevyznáte sami v sobě. Je to překvapení spíše příjemné, nebo nepříjemné? Sami si musíte udělat pořádek ve svých citech a pocitech. A to pro jistotu dříve, než budete reagovat.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.