Muž podezřelý z vraždy dítěte je mrtvý. Našli ho polští potápěči

Kriminalisté v Polsku vyšetřují od 20. října vraždu teprve šestiletého chlapce. Toho dne dopoledne přijala tísňová linka oznámení od ženy, která tvrdila, že manžel zabil jejich syna. Podle informací portálu RMF 24 měl mít hoch řezné rány na krku. V bytě měli policisté mimo jiné najít také mrtvého psa.

"Na místě probíhá intenzivní vyšetřování," sdělili tehdy policisté. Následně vyhlásili pátrání po otci mrtvého dítěte. Ten totiž z bytu utekl ještě před příjezdem policie a stal se podezřelým číslo jedna. Úprk směrem k lesu zachytily i kamery.

[chooze:article;value:522652]

Čtyřiačtyřicetiletý muž měl být vojákem v hodnosti námořníka, informoval portál TVP World. Do pátrání se zapojila tisícovka policistů ve spolupráci s vojenskou policií, hasiči i lesníky.

Po více než 14 dnech rozsáhlé pátrání skončilo. Tělo muže našli vyšetřovatelé v pondělí před polednem ve vodní nádrži Lepusz. Ještě před tím tam přitom objevili batoh, který s největší pravděpodobností patřil hledanému, uvedl portál Polsat News.

Právě proto se na tuto oblast pátrači v posledních dnech soustředili a prohledávali oblast o rozloze dvou hektarů. Nádrž se přitom nachází nedaleko domu podezřelého. Komisař přitom poukázal na to, že pátrání probíhalo v obtížném terénu a byla použita i speciální technika.

Podle obyvatel polské Gdyně měl být muž velmi agresivní a na svou rodinu často křičel. Jeho syn i manželka kolem něj měli chodit doslova po špičkách. Někteří ho dokonce i několikrát viděli kopat do psa.

V kontejneru na posyp na jihu Čech našli policisté mrtvé miminko. Více se dozvíte v následující reportáži (7/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.