Statečně válčí s rakovinou. Slováčková prozradila, co jí teď nejvíc schází

Anička Slováčková svoje fanoušky nepřestává zahrnovat pozitivní energií, a to i přesto, že prochází opět těžkou životní zkouškou. Svůj čas teď tráví v přírodě, na procházkách a se svými mazlíčky. Nedávno si ale posteskla, že jí chybí léto a sdílela video se vzpomínkami na to minulé.

Fanoušci ji hned povzbudili, že jich před sebou má ještě hodně a že to další léto bude ještě krásnější. "Milá Aničko, léto chybí všem, ale máme ho uchované ve fotkách a vzpomínkách, ke kterým se můžeme vracet. Neboj, rychle to uteče. Než se naděješ, bude jaro. Neboj, vše přečkáme s tebou. Jsi naše sluníčko. Máš krásný úsměv. Neboj, vše zvládneme společně. Uvidíš, že bude líp," podpořila Aničku jedna z jejích příznivkyň.

S tím, že zima rychle uteče, se přidali v komentářích i další. Zpěvačce také popřáli, aby si to další léto užila ještě více než to minulé. Anička ale momentálně nic neplánuje. Před týdnem si podle svých slov uvědomila, že poprvé v životě nemá plán a je jí tak dobře.

[chooze:article;value:527869]

​"Jsem ten typ člověka, který měl vše naplánováno snad od svého narození. Na jakou půjdu školu, co budu dělat příští léto… každý den od rána do večera v podstatě po hodinách jsem si dělala rozvrh… a pak byla vždycky zklamaná, nebo překvapená, že mi moje plány nevyšly. Že jsem neměla ve 27 letech manžela a dvě děti a barák plný zvířat za Prahou. Že jsem nedodělala konzervu (ač z pracovního vytížení, které pro mě bylo velkým úspěchem, tak ten neúspěch odejít v půlce šesťáku mám v sobě nějak skrytě doteď, ale to už vezmi čert… že nevyšlo tohle a tamto…)," napsala Anička na sociální síť.

Nemít plán podle ní může hodně lidí vyděsit, pro ni je to ale osvobozující. "Nemám žádný stres a napětí, že mi to zase nevyjde, že všechno bude jinak. Prostě jsem tady a teď a odmítám se nervovat z toho, co bude zítra," sdílela Anička své pocity a dodala, že věří, že bude dobře.

Aničce Slováčkové se vrátila rakovina, nad kterou už jednou vyhrála (10/2023)

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.