GALERIE: Přátelé naposledy spolu. Blízcí se rozloučili s Matthewem Perrym

[chooze:gallery;value:33740]

​Rodina Matthewa Perryho (†54) uspořádala herci v pátek, šest dní po jeho smrti, soukromý pohřeb v Los Angeles. A byl skutečně komorní, smutečních hostů nebyla ani dvacítka, píše portál TMZ.

Mezi nimi všech pět Perryho kolegů ze seriálu Přátelé – Jennifer Anistonová, Liza Kudrowová, Courteney Coxová, David Schwimmer a Matt LeBlanc. Pětice přišla od hlavy k patě v černé a posledního rozloučení se účastnila bok po boku. Jak někteří fanoušci na sociálních sítích poznamenali, bylo to naposledy, co je celá parta Přátel "spolu".

Obřad se uskutečnil v pátek v odpoledních hodinách ve Forest Lawn Memorial Parku ve čtvrti Hollywood Hills. Hřbitov leží poblíž studií Warner Bros., kde se Přátelé natáčeli, připomněl web People. Podle jeho zdrojů pohřeb trval dvě hodiny.

[chooze:article;value:527658]

​S hercem se rozloučila také jeho matka Suzanne Morrisonová (84), nevlastní otec Keith Morrison (76) i ten biologický John Perry (82). Perryho otčím byl jedním z těch, kdo nesli rakev. 

Perryho po bohoslužbě pohřbili v tmavé dřevěné rakvi už pouze za přítomnosti rodiny. Po obřadu před kostelem stáli smuteční hosté, a mělo být vidět, jak se objímají a utěšují jeden druhého. Jestli rodina svolá i poslední sbohem pro fanoušky, zatím není jasné.

Pětice kolegů ze seriálu Přátelé vydala k tragické smrti herce společné prohlášení:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.