Rodina Kate se rozhodla pro pomstu. Řeknou, jak to bylo s Harrym a Meghan

[chooze:gallery;value:32730]

Osmapadesátiletý ​Gary Goldsmith, mladší bratr matky Kate Middletonové, plánuje vydat své memoáry. "Původně měl v plánu knihu soustředit hlavně na sebe a na cestu, jak se stal milionářem. Nakonec ale přidá detaily ze soukromí své rodiny," uvedl pro magazín OK! zdroj z jeho blízkého okolí.

Podle něj by se knihy měli obávat hlavně princ Harry s manželkou Meghan, rodina princezny Kate totiž poprvé dostane šanci říct veřejnosti svůj pohled na věc. "Když Harry dával dohromady svou knihu, jeho vydavatel věřil, že William ji nebude komentovat, protože by to z pozice budoucího krále nebylo vhodné," vysvětlil podle portálu Mirror zdroj blízký královské rodině.

[chooze:article;value:527555]

Nečekal však, že by se ho mohla zastat právě rodina princezny z Walesu. "Harry by takový krok od rodiny Kate nečekal. Kniha se jemu a Meghan nebude ani trochu líbit, budou se jí dokonce bát," objasnil zdroj.

Rukopis prý Goldsmith plánuje dát zkontrolovat Kate a její mamince Carol ještě před vydáním. "Gary si je s nimi velmi blízký. Nebude chtít udělat nic, co by je přivedlo do rozpaků. Je to ale šance, jak dát Middletonům hlas, který by mohl uvést na pravou míru některá obvinění, která o nich Harry napsal," svěřil se tajný zdroj. Veřejnost by tak mohla poprvé slyšet verzi Kate, ačkoliv by ji reprodukoval její strýc.

Princ Harry dorazil do Německa. Podívejte se na video (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.