Dojemný vzkaz od zesnulého Perryho (†54): Každému z Přátel poděkoval

[chooze:gallery;value:33674]

Herci z Přátel se pro sebe během více než deseti let natáčení stali druhou rodinou. "Všechno se to postupně spojilo, stali jsme se nejlepšími přáteli. Ta chemie... Změnilo mi to život a navždy to tak bude. Je to skvělý pocit. Jsem moc vděčná a miluji vás," řekla podle webu ET představitelka Moniky Courteney Coxová.

Předčasný odchod Matthewa Perryho proto všechny zdrtil. Sympatický Chandler však svým bývalým kolegům stihl dát najevo, co pro něj znamenali. Ve svých memoárech každému z nich poděkoval. 

[chooze:article;value:527627]

"Schwimmerovi děkuji za to, že nás přiměl držet pohromadě, i když se mohl sebrat a vydělávat víc než všichni ostatní. On se ale rozhodl, že bychom měli táhnout za jeden provaz a že pro nás získá milion dolarů týdně," svěřil se Perry s tím, jak se za ně všechny představitel Rosse postavil.

Neopomněl pochválit ani svého seriálového parťáka Joeyho."Mattu LeBlancovi děkuji za to, že dokázal vzít obyčejný charakter a přeměnit ho na nejzábavnější postavu celé show," vysvětlil v memoárech, které vyšly rok před jeho smrtí, kanadsko-americký herec.

[chooze:article;value:527428]

Představitelce věčně veselé Phoebe byl Perry vděčný za pozitivitu, kterou do jeho života vnášela. "Liso Kudrowová, nikdy mě žádná žena nerozesmála tak moc," vyzdvihl ji herec.

"Courteney Coxové děkuji za to, že přiměla Ameriku si myslet, že by si někdo tak krásný jako ona mohl vzít chlapa, jako jsem já," poděkoval Chandler své seriálové manželce Monice.

[chooze:article;value:527566]

Obzvlášť mu ale přirostla k srdci představitelka Rachel. Herec se v minulosti přiznal, že do ní byl během natáčení zamilovaný. Pozval ji prý dokonce na rande, ale ona odmítla se slovy, že jsou jen přátelé. Stále ji však potají obdivoval. "Jenny děkuji za to, že mi dovolila, abych se do její tváře mohl dívat o dvě sekundy navíc každý den," vzkázal herec Jennifer Anistonové.

Právě ta pro něj byla velkou oporou v osobním životě. Když měl problémy s pitím, konfrontovala ho, a když skončilo natáčení, nadále mu pomáhala. "Ona byla ta, která se o mě starala nejvíc, a za to jsem jí vděčný," řekl podle E News v jednom z rozhovorů Perry.

Česko se vyrovnává s odchodem Perryho. Byl to pro nás šok, přiznali dabéři herců z Přátel (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.