Tak to je síla! Sestry Grossovy prozradily, co jim udělali jejich ex

[chooze:gallery;value:30950]

Smích léčí i ty největší bolesti, na to vsadily i dcery Stanislava Grosse. Na sociálních sítích se svěřily s milostnými eskapádami a společně se jim zasmály. "Věci, který nám řekli naši ex, ale nesmíme se smát, protože léčíme naše traumata humorem," uvedly video na sociální síti TikTok, kde odhalily své soukromí.

V něm se snaží nerozesmát ani těm nejbizarnějším věcem, které jim muži udělali. "Říkal, že má zažívací problémy, a zavíral se na WC třikrát až čtyřikrát denně třeba na hodinu, aby mohl psát své ex. Ty zažívací problémy trvaly měsíc," prozradila Denisa.

[chooze:article;value:508749]

Ani Natálie za ní však ve zklamáních v lásce nezaostávala. "Po třech měsících vztahu jsem zjistila, že má v telefonu buchty, kterým píše sexuální zprávy a posílá své fotky. Jako výmluvu mi řekl, že si nebyl jistý, jestli na něj nejsem moc mladá," vysvětlila jednadvacetiletá Natálie.

@denisagrossova Odpovědět uživateli @AMi ♬ původní zvuk - Denisa Grossova

Denisa otevřela i okénko o hádkách. "Řekl mi, že měl radši zůstat se svou ex, kterou podváděl, protože jsem nesouhlasila s jeho názorem," svěřila se. Do jejího vztahu dokonce vstoupilo i násilí. "Chytil mě pod krkem a pak mi řekl, že to je moje chyba, protože jsem ho vyprovokovala tím, že jsem se při hádce obhajovala," dodala s úsměvem starší dcera bývalého premiéra.

[chooze:article;value:506079]

Její sestra v tu chvíli nevěřila svým očím. "To bylo co za kr***na?" zeptala se šokovaná Natálie. Nejvíc ji však překvapila Denisa dalším příběhem, v němž hrála hlavní roli jejich matka Šárka. "Řekl mi, že bychom se měli přestat vídat, protože chce mojí mámu, naší mámu," začala se smát Denisa znechucenému obličeji mladší sestry.

Natálie Grossová zareagovala na zvěsti o jejím těhotenství. Podívejte se na video (3/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.