Po Vondráčkové je v ohrožení i účast Kubišové. V domě jí netopili, má horečky

[chooze:gallery;value:33564]

Zpěvačka Marta Kubišová se snaží vyležet z nepříjemného nachlazení. Přestože je v Česku už několik dní velmi chladné počasí, nezačali jí v domě vytápět. "Oni prostě netopili, začali topit až tento týden v pondělí. Pak se tu proháněli nějací chlapi a říkali, že si topení můžeme dát jen na trojku a až v neděli třeba na čtyřku," svěřila se TN.cz Kubišová.

Bohužel ji kvůli tomu skolily horečky. Snaží se proto dát dohromady, aby se v neděli mohla zúčastnit narozeninového koncertu Václava Neckáře. Stále se však necítí úplně fit. "Ještě se necítím dobře, zdaleka ne, mám pořád teploty. Ale já jsem na to trpěla vlastně celý život. Do 18 jsem byla čtyřikrát ročně doma s angínou," prozradila zpěvačka.

[chooze:article;value:525996]

S koncertem zatím počítá, ale neví jistě, zda si se svým kolegou z kapely skutečně zazpívá. "Já se zúčastním, ale až toho večerního koncertu. Ale nevím, jestli budu zpívat, my se máme s agenturou teprve v sobotu domlouvat," vysvětlila legendární umělkyně.

Pořád má ale strach, aby se jí neudělalo ještě hůř. "Jak se těším na koncert? No, já hlavně doufám, aby se mi do té doby nepřitížilo," dodala zpěvačka. Celá situace s topením ji dost vytočila. 

[chooze:article;value:524464]

"Vůbec netuším, proč netopili, nám nikdo nic neříkal. Mělo se začít topit, když byla zima, to jsem nastydla a od té doby opravdu nic nevím. Nerozumím tomu, loni jsem si žádného bordelu nevšimla, ale letos to bylo hrozné," reagovala Kubišová.

I kdyby si s Neckářem zazpívala, návrat kapely Golden Kids není na pořadu dne. Helena Vondráčková má totiž v době koncertu již nasmlouvané pracovní závazky.

"Ježišmarjá, já vůbec nevím, co v ten den mám, já se musím podívat. Kolikátého to je? A kde to je a v kolik to je?" přiznala TN.cz, že se jí oslava kamaráda z mládí vytratila z hlavy.

Oslava královny české hudby. Zpěvačka Marta Kubišová oslavila 80. narozeniny (11/2022):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.