Děsivé pozadí smrti anorektičky Natálie (†23). Matka jí smrt přála, tvrdí otec

Dlouhý a vytrvalý boj o život sváděla influencerka Natálie Hricová s mentální anorexií. Zákeřné nemoci 27. září podlehla. V posledních dnech svého života vážila pouhých 20 kilogramů. Ačkoliv mnoho jejích příznivců její smrt oplakává, její rodiče mezitím mezi sebou rozpoutali válku.

Přes média se začali vzájemně obviňovat z toho, kdo za smrt jejich dcery ve skutečnosti může. Natáliin otec Miroslav se obrátil na slovenský deník Nový čas a z odchodu své holčičky obvinil bývalou partnerku, Natáliinu maminku.

​Otec tvrdí, že matka Natálii v deseti letech unesla ze Slovenska do Česka. Její život byl prý od té doby peklo. "Natálce bylo během jejího pobytu v České republice v malém městečku Jablunkov strašně ubližováno despotickou matkou a otčímem," řekl. Často prý volal policii a prosil ji, aby prošetřila, co vše se za dveřmi bytu odehrává.

[chooze:article;value:525051]

Matka prý měla Natálii dokonce vyhrožovat. "To dítě tam nemělo žádnou lásku, pochopení od své vlastní matky, která byla zodpovědná za Natálčin život, zdravotní stav a výchovu. Stále jí nadávala, aby už konečně zdechla, že ji dá spálit," uvedl otec.

Sama Natálie se navíc stihla k rodinným vztahům vyjádřit ještě před svou smrtí. Jak připomíná slovenský deník Koktejl, na sociálních sítích napsala vyjádření, které slova otce potvrzuje. "Právě ve chvíli, kdy jdu obědvat, mi máma řekla, že mi už dva roky přeje, abych zemřela. Straně to bolelo, protože moji mámu miluju nejvíc na světě," napsala tehdy.

​"To, co jsem řekla, tvůj mozek nikdy nepobere. Ničíš sebe a taky nás. Toto není žádný život, ale přežívání. Toto je koloběh několika roků," reagovala tehdy matka přímo pod status. Nyní ale veškerá tvrzení odmítá.

Miroslavova slova označila za lež a údajně teď prožívá velmi těžké chvíle. "Opravdu nemám sílu se hájit, protože to je na hodiny mluvení. Já prožívám nejhorší období života. Já jsem s Natálkou žila v anorexii 14 let a všichni jsme trpěli," řekla.

Jako 12letá vyhrála Talentmanii. Patricia Janečková podlehla zákeřné rakovině:

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.