Pantůčkovi kolegové si oddechli. Mysleli jsme na nejhorší, přiznává Háma

[chooze:gallery;value:33151]

Policisté pátrali po zmizelém dabérovi Zbyšku Pantůčkovi měsíc a půl. V pondělí se jim ho naštěstí podařilo najít v cizině. Podle dostupných informací je herec v pořádku a cestuje po Itálii. I tak však nahnal svému okolí ohromný strach, nikomu to totiž neřekl.

Báli se o něj i jeho kolegové. Když se dozvěděli, že ho policie našla, spadl jim kámen ze srdce. "Mám samozřejmě radost, zaplaťpánbůh, když jsme o něm nevěděli takovou dobu, tak už jsme mysleli na nejhorší, tak zaplaťpánbůh, že je v pořádku," reagoval pro TN.cz Aleš Háma.

[chooze:article;value:525929]

"V kontaktu ale nejsme, my jsme jen kolegové z divadla. Ale jsem šťastný, že se jako lidská bytost zase našel a že je v pořádku," vysvětlil moderátor.

Ulevilo se i jeho blízkému kamarádovi Martinu Zouharovi. "Jsem normálně rád, že je živ a zdráv," svěřil se Zouhar. Stále však není jasné, co přesně Pantůček celý měsíc a půl dělal a proč se neozval ani svým nejbližším. 

[chooze:article;value:524112]

Podle Bohdana Tůmy herce už dlouho pronásledují démoni, které prý vyhání přílišným pitím. "Je to nesmírně citlivé. Slyšel jsem ale od spousty lidí, že byl na alkoholu. A ve spojení s antidepresivy to je nebezpečné. Podle jeho partnerky to trvalo několik let a ten stav se bohužel postupně stupňoval k horšímu," vysvětlil Tůma.

Dabér Pantůček žije. Policie ho vypátrala v Itálii (10/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.