Odpadlíci z Love Islandu: Lepší je odejít z vily single. Claudovi a Rachel to nevydrží

Oba byli bombshellové, oba z vily odešli bez lásky. I tak by se dal shrnout osud odpadlíků z Love Islandu Radka Gabriela a Bruna Silvy. "Je to těžká situace přijít do rozehrané hry. Ti lidé se tam zezačátku mají poznat a navázat vztah. Někdy se tam bombshell hodí, ale někdy přijde ve chvíli, kdy to nejde a na sílu se mezi ně nedostanete," popsal Radek z minulé série.

Přitom se ale oba muži shodují, že odejít z ostrova lásky jako nezadaní může být v podstatě výhodnější. "Má v podstatě opačný účinek," nastínil Radek s tím, že mu někteří účastníci z minulé série dokonce jeho status nezadaného i záviděli. "Píše mi teď spousta slečen, takže to je svým způsobem výhodné," doplnil Bruno.

[chooze:article;value:526067]

​Ten sice odcházel z Love Islandu v páru s Lenkou, nic mezi nimi ale nevzniklo. "Dohodli jsme se, že to bude na té přátelské úrovni a že to tak bude lepší. Oba jsme tomu chtěli dát šanci, ale ty další příležitosti tady v Česku jsou až moc lákavé," překvapil Bruno s tím, že už nyní se u něj rýsuje nějaká známost a stejně tak to má nyní Radek.

Tito odpadlíci ale nechápou, co do vily přijela dělat jedna z nejvýraznějších postav minulé řady Natálie Kočendová, která si tam loni našla přítele Davida Vitáska. Pár se ale nedávno rozešel. "Moc jsem její návrat nepochopil. Navíc v té aktuální situaci, jak se to všechno vyvíjí s tím Davidem a jak to měli. Nepřijde mi to úplně vhodné," nechal se slyšet Radek, který je oba zná z loňska.

[chooze:article;value:525590]

​Bývalí soutěžící také okomentovali chvílemi kontroverzní pár Rachel a Clauda. "Já je miluju, ale jsem zvědavý na to, až se vrátí. Říkali, že chtějí mít otevřený vztah. Ona chce bydlet v Bratislavě, Claude se chce odstěhovat z Brna až do Prahy, to bude velká dálka. Navíc Claude bude mít v Praze spoustu pokušení. Myslím, že to nevydrží," shodli se oba.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.