Horoskop na středu 18. října: Může se vám splnit velké přání

Beran

Rodinná bárka je cloumána uranskými větry, takže to někdy vypadá na její náhlé převržení. Máte horkou hlavu a faktem je, že v tomto období si servítky neberete, co také trochu zkrotit svou rebelantskou energii? Častým spouštěčem je nespokojenost.

Býk    

Nebudete mít touhu dnes řešit některé zapeklitosti a volili byste raději pohodový den, kdy všechno plyne, jak má, a vy si nemusíte z ničeho dělat těžkou hlavu. Dopřejte si duševní pohodu alespoň vy sami, okolí stejně neovlivníte, tak více relaxujte.

Blíženci          

Nejzábavnější hodiny jsou kolem odpoledního čaje. Od podvečerních hodin už Slunce ve Vahách zažehuje překvapivě větší aktivitu pro práci, na konci dne tak přece jen ještě něco stihnete. Vůbec nejšťastnější oblastí jsou teď pro vás vaše děti, tam jste akční.

Rak    

Nevíte, jak stanovit pravidla, aby se vše neotočilo proti vám, ačkoliv máte s vašimi blízkými výborné úmysly? Nejvhodnějším řešením, jak dosáhnout souladu v rodině, je tzv. neutrální půda. Řešte potíže někde venku, kde nebují tolik výbušných emocí.

MĚSÍČNÍ HOROSKOP NA LISTOPAD!
Zajímá vás, na co se můžete v příštím měsíci těšit? Zjistěte to již nyní a čtěte HNED!

Lev     

Budete dnes zvládat dobře denní provoz, a navíc vás vaše zlatíčka zahrnou láskou. Jedná se rovněž o příznivé období pro koupi nákladnější věci pro rodinu, že by konečně uzrál čas pro nové auto? Držte se také ale svého rozpočtu, půjčky nejsou dobré.

Panna 

Konečně se dostanete k něčemu, co už jste dlouho plánovali, a budete mít radost, že máte čas také na některá svá stará přání. V zaměstnání se navíc seznámíte s někým novým, s kým si budete velmi dobře rozumět. Tak se nebojte být o něco otevřenější.

Váhy  

Potěší vás při dnešku výsledek nějakého vašeho projektu, který bude více než příznivý a vy tak budete spokojeně moci myslet také na relaxaci. Oslava s přáteli či rodinou ale také bude mít místo ve vašem nejbližším plánu činností, tak si ji užijte.

Štír     

Uran v pozitivním trigonu s Plutem vás zásobuje výrazným soucitem. Pokud se vašim milovaným nejbližším, a především dětem, něco nedaří, umíte napnout všechny síly, abyste věci dostali zase přesně tam, kde mají podle vás naprosto správně být.

KARMA TAROT
Karty vám odhalí karmický potenciál a poradí, jak můžete zpracovat aktuální karmickou zátěž. Nečekejte a vytáhněte si svých 5 karet hned teď!

Střelec

Ve srovnání s ostatními životními oblastmi vykazuje v tomto období sféra rodinných záležitostí menší význam. Přes vaši snahu a přátelské chování jsou možná nedorozumění s některými členy rodiny. Bude třeba být velmi empatickými a umět odpouštět.

Kozoroh         

Se svými nejbližšími nacházíte v tomto pestrém říjnovém dni více porozumění, opět se vrací živá komunikace a přátelský náboj. V hloubi duše si uvědomujete, jak velká je v této rodinné vzájemnosti síla. A to bude přesně, co jste po delší době chtěli.

Vodnář          

Co se týče zkrášlování vašeho obydlí, budete bodovat a ohledně vašeho kancelářského místa, tam rovněž od odpoledních hodin nezaostáváte. Estetické vjemy nabývají na intenzitě, takže pokud chcete svoje hnízdečka vymalovat nebo nablýskat – je čas.

Ryby  

Dnešek bez uzardění ukazuje tendenci některého ze členů vaší rodiny k finančním starostem. Zcela určitě je v tomto období vítána vaše praktická pomoc nebo rada, jak dosáhnout finančních cílů, protože jinak vám stejně bude chodit brečet na rameno.

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.