Lidé si mysleli, že maminka spí s dítětem na ulici. Všechno ale bylo jinak

[chooze:gallery;value:33524]

Slovenští policisté v minulých dnech řešili velmi kuriózní případ. Na sociálních sítích kolovala fotografie, na níž měla být maminka půlročního miminka, která spala na lavičce. Kočárek s dítětem měla postavený hned vedle sebe.

"Je tohle možné… Matka s malým dítětem spí venku na lavičce, protože nemá na zaplacení nájmu. Hlavně, že Ukrajinci mají všechno zadarmo," postěžoval si člen jedné z maminkovských skupin na facebooku. Lidé tak žádali policisty, aby situaci prověřili.

Strážci zákona se vydali do terénu a začali vyšetřovat. A přišli na to, že všechno bylo úplně jinak. "Zhrozené maminky ve skupině diskutovaly o tom, jak se jedna z nich ocitla v Bratislavě na ulici i se svým potomkem v kočárku. Je to pravda? Není," uvedli na facebookovém profilu určeném pro rozkrývání hoaxů slovenští policisté.

[chooze:article;value:512314]

Na lavičce neležela maminka v nouzi, ale bezdomovec, kterému kočárek slouží jako loajální společník. Muž ho totiž podle informací bratislavských policistů používá k převážení a uskladňování svých věcí. Skupina matek na sociální síti se tak nechala napálit.

Těhotná žena nabízela u školy sexuální služby. Její dítě zatím hlídal bezdomovec (9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.