Kamarád ukázal intimní fotky Meghan. Nikdo je neměl vidět

Vévodkyně Meghan tak, jak ji lidé neznají. Její bývalý herecký kolega Patrick J. Adams zveřejnil zákulisní snímky ze seriálu Kravaťáci, ve kterém hrála jednu z hlavních rolí. Jedna z těchto fotografií zobrazuje manželku prince Harryho, jak ležérně leží na gauči s rozhozenýma rukama. Je to nezvyklý pohled na jinak vždy strojenou Meghan. 

​Další snímek dokonce zachycuje vévodkyni, jak leží na zemi a nohy má opřené o skříňku. "Chybí mi moji přátelé," napsal podle magazínu People k sadě fotek Adams na svém instagramu. Ani jeden z těchto příspěvků tam ale již není k nalezení – herec je smazal. 

Důvodem smazání je porušení pravidel stávky herců a scenáristů, která v posledních měsících ochromila Hollywood, upozornil magazín Variety. Za to se Patrick J. Adams na svých sociálních sítích i omluvil. "Posledních pár dní jsem bláhově a bezmyšlenkovitě dovolil, aby mě výlet do vzpomínek na Kravaťáky rozptýlil od pokračujícího boje, který všichni nadále vedeme ve snaze získat odměny a ochranu odpovídající 21. století," napsal herec. 

"Bylo to trapné nedopatření, za které se nesmírně omlouvám," dodal. Podle pravidel stávky umělci nesmějí propagovat svou práci, ať už minulou, nebo současnou v tisku i na sociálních sítích. 

[chooze:article;value:524929]

​Podle některých fanoušků ale stávka byla jen záminkou, proč Adams fotky smazal. Skutečným důvodem podle nich bylo, že si to přála samotná Meghan. "Proč jsi smazal fotky s Meghan, brácho?" napsal pod jeden z hercových příspěvků fanoušek. "Je mi líto, že vás Meghan donutila smazat vaše příspěvky," zaznělo v jiném komentáři. 

"Stávka je záminkou pro smazání fotek. Jen přiznejte, že Meghan Markleová nebo její zástupci požadovali, abyste ty fotky odstranil. Každý, kdo má zdravý rozum, ví, že se to ve skutečnosti odehrálo takhle," myslí si další z diskutujících. 

Princ Harry s Meghan nouzí netrpí. V Malibu si chtějí postavit vilu za 400 milionů korun (10/9/2023):

Celý text naleznete na serveru (http://cocoparis.blog.cz/) zde.